“Μόνο αυτό έχω να πω”- Η πρώτη αντίδρασή του μετά τον σάλο για τον στίχο του τραγουδιού του

February 14, 2024

“Μόνο αυτό έχω να πω”- Η πρώτη αντίδρασή του μετά τον σάλο για τον στίχο του τραγουδιού του


Διαφ.

Το όνομα του Πάνου Βλάχου επικρατεί στα μίντια και όλοι συζητούν για αυτό. Σάλος έγινε με το τραγούδι του που ανέφερε το στίχο” “μέσα σε έναν σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε”.

Ο σάλος που δημιουργήθηκε

Ο πρώτος θεώρησε πως ήταν άσχημο, μιας που η οικογένειά του βλέπει όσα γράφονται για εκείνον, αλλά δεν θέλει να δώσει συνέχεια (δείτε εδώ τις δηλώσεις του), ενώ ο δεύτερος θα κινηθεί νομικά, υποστηρίζοντας πως με αυτό τον τρόπο προτρέπει κόσμο να τον δολοφονήσουν (δείτε εδώ το ξέσπασμά του).

Πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης έχουν εκφέρει άποψή για το θέμα έκτοτε, ωστόσο η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, θέλησε να δει ποια είναι η αντίδραση του ηθοποιού μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, γι’ αυτό και τον πλησίασε. Παρόλα αυτά, δεν επιθυμούσε να μιλήσει για οτιδήποτε και ευγενικά προσπάθησε να απομακρυνθεί από τον δημοσιογράφο που προσπαθούσε να τον ρωτήσει για το θέμα.

«Δε θέλω να σας πω κάτι σήμερα, να είστε καλά. Μπορείτε να το σεβαστείτε αυτό σας παρακαλώ; Αυτή τη στιγμή δε θέλω να πω κάτι. Αν έχετε την καλοσύνη να το σεβαστείτε. Εντάξει; Μόνο αυτό. Καλό βράδυ και συγγνώμη που περιμένετε εμένα. Να είστε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό διώκεται αυτεπάγγελτα από την ελληνική δικαιοσύνη»

Τα σχόλιά του για το ζήτημα έκανε τις προάλλες και ο Σταύρος Μπαλάσκας μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Σήμερα, λέγοντας τα εξής:

«Αυτό διώκεται αυτεπάγγελτα από την ελληνική δικαιοσύνη. Είμαι περίεργος και ανήσυχος, πώς δεν έχει κινητοποιηθεί ένας εισαγγελέας. Υπάρχει ειδικό άρθρο, καθώς ο Πάνος Βλάχος προτρέπει τον κόσμο να κάνει εγκληματική πράξη. Με την εντολή του εισαγγελέα αμέσως κινείται δικογραφία. Απορώ! Πώς δεν έχει αρχίσει αυτό το πράγμα;».

Ο Θάνος Ασκητής, παίρνοντας τον λόγο στη συνέχεια, έκανε λόγο για παθολογία: «Ένας τραγουδιστής χρησιμοποιεί πρόσωπα της κοινωνίας και, κατά τη γνώμη μου, αυτοεξευτελίζεται και δημιουργεί το αποτύπωμα μιας κοινωνίας η οποία πρέπει να πάρει τα όπλα ή να σκοτώσει ή να βιάσει για να δικαιωθεί…», ανέφερε.

Ο ίδιος έκανε τις δηλώσεις του και αποκατέστησε τη φήμη και το όνομά του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: