«Αν το κάνει αυτό, θα λήξει το θέμα»: Μεγαλόψυχος ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Πάνο Βλάχο, έτσι θα δώσει τόπο στην οργή

February 14, 2024

«Αν το κάνει αυτό, θα λήξει το θέμα»: Μεγαλόψυχος ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Πάνο Βλάχο, έτσι θα δώσει τόπο στην οργή


Διαφ.

Για την απόφασή του να μην προσφύγει στη δικαιοσύνη για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε» από τον ηθοποιό και τραγουδιστή, Πάνο Βλάχο, μίλησε το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.


Η απάντηση του Άδωνι

«Είμαι εν ενεργεία πολιτικός και εμείς εξ ορισμού δεχόμαστε πιο σκληρή κριτική. Εγώ το αντιλαμβάνομαι και έτσι πρέπει να είναι. Αυτό που είπε ο κος Βλάχος υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Πιστεύω ότι το έχει μετανιώσει. Δεν μπορεί να θέλει να μας σκοτώσουν. Δεν είναι χιούμορ, ούτε να το λες αυτό. Νομίζω ότι με μια συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα. Δεν έχει καμία ανάγκη να πει τέτοια πράγματα για να κερδίσει δημοσιότητα» είπε ο Υπουργός Υγείας.

Ερωτηθείς, δε, αν πρόκειται για στοχοποίηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε «μπορούμε να λέμε ότι δεν είναι στοχοποίηση αν ένα πρότυπο της νεολαίας λέει τέτοια πράγματα στην εποχή του διαδικτύου;».

Ωστόσο, ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την εκτίμηση πως «δεν νομίζω ότι μπορεί να γυρίσει κανείς την Ελλάδα το 2015. Το επιχείρησε ο κος Τσίπρας να επιστρέψει στη ρητορική του 2015 και συνετρίβη. Ότι υπάρχουν θύλακες που θέλουν την αποσταθεροποίηση, προφανώς υπάρχουν και καλό είναι να μην τους ερεθίζουμε. Οι θύλακες της τρομοκρατίας και της άκρας αριστεράς υπάρχουν».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει ο κος Βλάχος, με μια ”συγγνώμη” θα έληγε το θέμα»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: