Πριν τον Σεφερλή: Ο “άγνωστος” 1ος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά με κορυφαίο επιχειρηματία “καρμπόν” του Μάρκου

February 14, 2024

Πριν τον Σεφερλή: Ο “άγνωστος” 1ος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά με κορυφαίο επιχειρηματία “καρμπόν” του Μάρκου


Διαφ.

Μπορεί την Έλενα Τσαβαλιά να την έχουμε συνηθίσει στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή όμως πριν ήταν ξαναπαντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία.

Η Έλενα Τσαβαλιά είναι σήμερα απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, έχοντας μαζί του κι ένα παιδί, αλλά στο παρελθόν υπήρξε ξανά παντρεμένη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001 και ο έρωτας του ήταν κεραυνοβόλος. Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2004 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, καρπός του έρωτα τους, με την επέτειο γάμου τους να είναι γεγονός προ ημερών. Ωστόσο, η Έλενα Τσαβαλιά λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τον Μάρκο Σεφερλή και τον ερωτευτεί, είχε παντρευτεί πολύ γνωστό επιχειρηματία.

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Τσαβαλιά

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Τσέλλος ήταν ο άντρας που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001(στην αρχή η σχέση τους ήταν φιλική) και ήδη όλα είχαν τελειώσει.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν ο Κώστας Βουτσάς – παντρεμένος τότε με την μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη, Εύη Καραγιάννη – η Μάρθα Καραγιάννη, η Τζέσσυ Παπουτσή με τον Γιάννη Μάνιο και η Χριστίνα Παππά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: