Με 11 λέξεις τα είπε όλα: Ο Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για τον Πορτοσάλτε και είπε όσα δεν τολμάει κανείς

February 14, 2024

Με 11 λέξεις τα είπε όλα: Ο Τριανταφυλλόπουλος μίλησε για τον Πορτοσάλτε και είπε όσα δεν τολμάει κανείς


Διαφ.

«Ο Άρης Πορτοσάλτε να μείνει μέσα στο σάκο του και να… σκάσει» είπε μεταξύ άλλων ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τον Άρη Πορτοσάλτε

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε στο τραγούδι του Πάνου Βλάχου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και σχολιάζει την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε.

Ο γνωστός ηθοποιός καθώς έπαιζε ένα τραγούδι επί σκηνής, τραγούδησε μεταξύ άλλων «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετά την αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» στο OPEN σχολίασε: «Ο Άρης Πορτοσάλτε να μείνει μέσα στο σάκο του και να… σκάσει».

Δείτε το βίντεο

Σε ερώτηση για το αν ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει τέτοια σάτιρα απάντησε: «Φυσικά μπορεί ο καλλιτέχνης να κάνει τέτοια στιχάκια. Ο σάκος τον πείραξε; Τι τον ενόχλησε δηλαδή; Σε τι θέλει να μπει εκτός από σάκκο; Να μας πει».

Όσο για την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το χιούμορ αυτό προτρέπει σε φόνο σχολίασε: «Σε αυτό φταίω εγώ γιατί αντί να τον βάλω στον σάκο από τότε, τον έβγαλα στην τηλεόραση. Ήταν η πρώτη εκπομπή που βγήκε στη ζωή του».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: