Τρία εκατομμúρια ΕΝΦΙΑ χρωστούσε η οικογένεια Καρνέση στο ακίνητο των Πεταλιών

February 15, 2024

Τρία εκατομμúρια ΕΝΦΙΑ χρωστούσε η οικογένεια Καρνέση στο ακίνητο των Πεταλιών


Διαφ.

Οι Πεταλιοί δικαιολογημένα χαρακτηρίζονται ως οι «ελληνικές Μαλδίβες». Είναι το νησάκι στο οποίο δούλευε ως επιστάτης ο μακελάρης Γλυφάδας, ένα νησάκι μοναδικής ομορφιάς που βρίσκεται απέναντι από τη Ραφήνα.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Σύμβουλος Έκδοσης του «Οικονομικού Ταχυδρόμου», Νίκος Φιλιππίδης, η οικογένεια Καρνέση δεν έχει πληρώσει ποτέ τον ΕΝΦΙΑ για το συγκεκριμένο σπίτι.

Συνολικά, ο απλήρωτος ΕΝΦΙΑ για το σπίτι στους Πεταλιούς υπολογίζεται να αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ, χωρίς τον ΕΝΦΙΑ του 2023 και του 2024.
Η «κατάρα των Πεταλίων»: Η ιστορία του νησιού θρύλος
Ο Αιγύπτιος ποζάρει δίπλα σε πολιτικούς και καλλιτέχνες

Ο 76χρονος Αιγύπτιος που σκόρπισε τον θάνατο στη Ναυτιλιακή στη Γλυφάδα, συμφερόντων Καρνέση, καταγράφεται σε πολλές σημαντικές επιχειρηματικές στιγμές της εφοπλιστικής οικογένειας.

Ειδικότερα, βίντεο και φωτογραφίες που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, καταγράφουν τον Αιγύπτιο για περίπου μια δεκαετία σε τελετές καθέλκυσης πλοίων.

Στο πρώτο βίντεο που έχει τραβηχτεί μεταξύ 2003 και 2004, σε τελετή καθέλκυσης πλοίου εμφανίζεται ο Αιγύπτιος δίπλα σε καλλιτέχνες και υπουργούς. Σε ένα από τα στιγμιότυπα μάλιστα ο μακελάρης βρίσκεται δίπλα από τον εκλιπόντα Θεόδωρο Πάγκαλο, αλλά και το μετέπειτα θύμα του, Αντώνη Βλασσάκη.

Παράλληλα, σε ένα άλλο βίντεο, και συγκεκριμένα από τον αγιασμό στο πλοίο «Πανόραμα» όταν αυτό ξεκίνησε το 2011 να εκτελεί δρομολόγια στη γραμμή Ραφήνα – Μαρμάρι , φαίνεται και πάλι Αιγύπτιος έμπιστος της οικογένειας Καρνέση να στέκεται δίπλα στους καπετάνιους. Τέλος, σε φωτογραφία από το 2013 ο Αιγύπτιος δράστης βρισκόταν σε καθέλκυση πλοίου μαζί την εφοπλιστική οικογένεια στο εξωτερικό.
Πηγή

Διαβάστε επίσης: