Ο γιος μου μόλις παντρεύτηκε και η νύφη μου δεν ξέρει να βράζει ούτε αυγό. Τι να κάνω;

February 15, 2024

Ο γιος μου μόλις παντρεύτηκε και η νύφη μου δεν ξέρει να βράζει ούτε αυγό. Τι να κάνω;


Διαφ.

Σου έφερα την νύφη σου μου είπε. Παντρεύτηκα απροειδοποίητα γιατί ξέρω πως δεν θα την ήθελες. Όποια γυναίκα και να σου φέρω ξέρω πως δεν την θέλεις.

Η ιστορία της!

Έμεινα έκπληκτη να τη κοιτάζω χωρίς να μπορώ να αρθρώσω λέξη.Εκείνη έμεινε ατάραχη και μου συστήθηκε. ‘Είμαι η Κατερίνα. Χαίρομαι που σας συναντώ μητέρα’

Για να πω την αλήθεια φαίνεται καλή κοπέλα και με είπε και μητέρα! Σκέφτηκα να της δώσω μια ευκαιρία πριν βάλω τις φωνές.Εξάλλου το μόνο που θέλω είναι να βλέπω το παιδί μου ευτυχισμένο.

Αρχικά τους μαγείρευα εγώ αφού ήθελα ο γιός μου να τρώει αυτά που ήξερα ότι του αρέσουν.Κάποια στιγμή όμως σταμάτησα να πηγαίνω να τους μαγειρεύω. Τότε άρχισε ο γιός μου να με επισκέπτεται πιο συχνά και να με ρωτάει τι φαγητό είχα κάνει.Καθόταν να φάει ότι είχα και μετά έφευγε. Αυτό συνεχίστηκε για καιρό οπότε άρχισα να αναρωτιέμαι τι συμβαίνει.

Ανακάλυψα λοιπόν ότι είχαν αναστενάξει τα ντελίβερι!

Η νύφη μας δεν ήξερε τίποτα από μαγειρική! Τίποτα! Ούτε τα βασικά! Ούτε αυγό να βράσει!Τάχα προσφέρθηκε να φτιάξει μακαρόνια μια φορά… τα έκαψε! Πως κατάφερε να κάψει τα μακαρόνια; Το παιδί μου είχε μάθει με καλό μαγειρεμένο φαγητό και πίτες με χειροποίητο φύλλο και σπιτικό ψωμί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: