Τέρμα τα ψέματα: Επıβεβαιώνεται η 2η εγκuμοσύνη της Σπυροπούλου – Δıέρρευσε η 1η φώτο με φοuσκωμένη κοιλiτσα

February 16, 2024
Τέρμα με τις ψευδαισθήσεις: Επιβεβαιώνεται η δεύτερη εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου – Διαρρέει η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Τέρμα τα ψέματα: Επıβεβαιώνεται η 2η εγκuμοσύνη της Σπυροπούλου – Δıέρρευσε η 1η φώτο με φοuσκωμένη κοιλiτσα


Διαφ.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και σύμφωνα με δημοσιεύματα, των τελευταίων ημερών, διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια δημοσιοποίησε την πρώτη της εγκυμοσύνη στον 6ο μήνα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, υπογραμμίζοντας Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με την χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει.

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια, λίγες μέρες πριν, έκανε την πρώτη της εμφάνιση, επιλέγοντας να φορέσει σκούρα ρούχα, που κάλυπταν επιμελημένα την κοιλίτσα της, καθώς μέχρι στιγμής τηρεί την ίδια στάση όπως και στην πρώτη της εγκυμοσύνη και περιμένει να το δημοσιοποιήσει μόλις είναι έτοιμη.

 

Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση, σε βραδινό event, μετά από τις φήμες για την δεύτερη εγκυμοσύνη της, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και την Σούλα Λιάκου.

Με την επιχειρηματία και ιδιοκτήτρια του Cavo Tagoo στην Μύκονο, η παρουσιάστρια συνδέεται εδώ και πολλά χρόνια με μια στενή φιλία, που αργότερα έγινε και κουμπαριά, αφού εκείνη είναι η νονά του Βλάσση Σταθοκωστόπουλο.

Δεν κρύβεται η κοιλίτσα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: