«Η βόμβα που έσκασε στο κατάστημα του συντρόφου μου»: Σε άσχημη κατάσταση η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά την επίθεση

February 16, 2024
Η επίθεση στο κατάστημα του συντρόφου μου έπροξενησε σοβαρή βλάβη στη Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η βόμβα που έσκασε στο κατάστημα του συντρόφου μου: Σε άσχημη κατάσταση η Μπάγια Αντωνοπούλου μετά την επίθεση


Διαφ.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, χθες, Τετάρτη, το πρωί, μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή και για την έκρηξη που κατέστρεψε το γραφείο της και το κατάστημα του συντρόφου της, ενώ αποκάλυψε αν παρακολουθεί την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Για την επιστροφή της στην τηλεόραση, η δημοσιογράφος υπογράμμισε δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει. Ό,τι φέρει η ζωή. Τη δουλειά μου την αγαπάω και ποτέ δεν θέλω να την αφήσω. Ευκαιρίες δίνονται στους ανθρώπους που δουλεύουν. Εγώ δουλεύω αρκετά ούτως ή άλλως εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα, εξαρτάται από τους ανθρώπους που αποφασίζουν για εμάς.

Μεγάλη καταστροφή στα γραφεία του site της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Σχετικά με την έκρηξη, η Μπάγια Αντωνοπούλου επεσήμανε δυστυχώς η βόμβα που έσκασε στη Φίλωνος στην είσοδο της πολυκατοικίας που στεγάζεται το κατάστημα του συντρόφου μου και τα γραφεία του site μου δημιούργησε μια πολύ μεγάλη καταστροφή. Όμως τα ξαναφτιάχνουμε, σε λίγες ημέρες θα είμαστε έτοιμοι. Δεν ήταν εύκολο. Ήταν λίγο πριν από τις γιορτές. Αλλά δόξα τω Θεώ είχαμε τη δύναμη και την ψυχική και με πολλή δουλειά θα επιστρέψουμε δριμύτεροι. Η αστυνομία κάνει το καλύτερο που μπορεί φυσικά. Γίνεται ακόμα έρευνα, έχουν συλλέξει κάποια στοιχεία, κι εμείς δεν ξέρουμε πολλά. Αναμένουμε.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου δεν βλέπει “Καλημέρα Ελλάδα”

Όσον αφορά την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, η παρουσιάστρια σημείωσε έχω εδώ και πολύ καιρό σταματήσει να ξυπνάω πρωί. Έχει γίνει μια τούμπα στο πρόγραμμά μου. Μου άξιζε γιατί ήταν μια δεκαετία που “μοίραζα γάλα”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: