Κομψές & αριστοκρατικές: Το χλιδάτο πάρτι της Τατιάνας Στεφανίδου και οι σαμπάνιες με τη Μάρα Ζαχαρέα

February 16, 2024
Σοφιστικέ & αριστοκρατικές: Η υπερπολυτελής εκδήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου και οι αφρώδεις κρασιά με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Κομψές & αριστοκρατικές: Το χλιδάτο πάρτι της Τατιάνας Στεφανίδου και οι σαμπάνιες με τη Μάρα Ζαχαρέα


Διαφ.

Για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου η Μάρα Ζαχαρέα και η Τατιάνα Στεφανίδου παρευρέθηκαν σε πάρτι στην Κηφισιά. Το πάρτι αυτό έλαβε χώρα όπως προαναφέραμε στην Κηφισιά στο πολυτελές σπίτι του Νίκου Ευαγγελάτου και την Τατιάνας Στεφανίδου.

Καλεσμένοι πέραν της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR ήταν και η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Ιωάννα Μάνδρου καθώς και η Ιουλία Τσέτη η οποία είναι πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων.

Μάρα

width=1252

Για την ημέρα των ερωτευμένων η οικοδέσποινα αλλά και η Μάρα Ζαχαρέα ντύθηκαν στα κόκκινα. Ειδικότερα, η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε ένα κόκκινο, στράπλες, μίντι φόρεμα με μία ζώνη στη μέση. Ενώ η Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε ένα εφαρμοστό κόκκινο φόρεμα με κοντό μανίκι και φερμουάρ στον λαιμό. Το συνδύασε με μαύρες μπότες ιππασίας επενδύοντας αναμφίβολα στην άνεση.

Φωτιές στα κόκκινα♥️???? Να μαστε καλά, να γιορτάζουμε την αγάπη σε όλα τα επίπεδα???????? @julia_tseti @tatistefanidou ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια του STAR.

Μάρα

width=879

Η διακόσμηση του πάρτι είχε κόκκινα μπαλόνια και λαχταριστά cupcakes εμπνευσμένα από την ημέρα των ερωτευμένων.

Μάρα

width=1408


Πηγή

Διαβάστε επίσης: