«Είμαι 25 ετών, έχω ήδη 2 διαζύγια και όλοι οι άντρες με παρακαλάνε για να με παντρευτούν»

February 16, 2024

«Είμαι 25 ετών, έχω ήδη 2 διαζύγια και όλοι οι άντρες με παρακαλάνε για να με παντρευτούν»


Διαφ.

Μία 25χρονη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει κάνει δύο γάμους, με αντίστοιχα διαζύγια, ενώ ποδοσφαιριστές την παρακαλάνε να είναι μαζί τους.

Ειδικότερα, η Nikia Marshall, σε ηλικία μόλις 16 ετών, έκανε τον πρώτο της γάμο, όταν δέχτηκε πρόταση από έναν Αμερικανό, ο οποίος την έπεισε να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τη The Sun.

Οι λόγοι της 25χρονης για να προχωρήσει στους γάμους

«Ήμουν μικρή, αθώα και τον ερωτεύτηκα. Επιπλέον με έπεισε το γεγονός, ότι θα έπαιρνα χαρτιά για μείνω στις ΗΠΑ, οπότε δέχτηκα αμέσως», υπογράμμισε η κοπέλα, σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok.

@mikeandnikia

????????????????????‍♀️????‍♀️????‍♀️????‍♀️ mate where are all the men with no drama nowadays fmlll????????????

♬ original sound – MIKE&NIKIA

Το ζευγάρι ζούσε στην Καλιφόρνια και εκεί η Nikia γνώρισε έναν Ρομά και ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού. Τελικά, της έκανε πρόταση γάμου, γιατί ήθελε να μείνουν μαζί και σύμφωνα με τις παραδόσεις των τσιγγάνων, μόνο οι παντρεμένοι μπορούν να κοιμούνται κάτω από την ίδια στέγη.

«Ο Joe παρακαλούσε να τον παντρευτώ και εγώ είμαι ένα εύκολο κορίτσι, οπότε πήγαμε στο ληξιαρχείο», επεσήμανε η νεαρή γυναίκα και συμπλήρωσε ότι το γαμήλιο γεύμα έγινε σε κατάστημα McDonalds.

Περιζήτητη νύφη η 25χρονη

Ωστόσο, χώρισε και με αυτόν και πλέον είναι μόνη και ψάχνει σύντροφο, αλλά όχι παντρεμένο και χωρίς παιδιά. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι δέχεται συνέχεια προτάσεις γάμου από ποδοσφαιριστές, αλλά τις απορρίπτει, αφού κανείς δεν πληρεί τα απαιτούμενα κριτήρια για εκείνη.

@mikeandnikiaSee you all in 20 minutes❤️❤️❤️❤️♬ original sound – MIKE&NIKIA


Πηγή

Διαβάστε επίσης: