Αδιανόητο ξέσπασμα της Αφροδίτης Μάνου για τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Τι λες βρε αχάριστο, μα….»

February 17, 2024

Αδιανόητο ξέσπασμα της Αφροδίτης Μάνου για τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Τι λες βρε αχάριστο, μα….»


Διαφ.

Ξέσπασε η Αφροδίτη Μάνου, ενάντια στον αγαπημένο ηθοποιό και ένθερμο μέλος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, Γιώργο Καπουτζίδη.

Αφορμή στάθηκε μία δήλωση του σεναριογράφου και ηθοποιού για τους ομοφυλόφιλους και την αποδοχή από την κοινωνία.

Η Αφροδίτη Μάνου, ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter άρθρο που έφερε ως τίτλο ατάκα του Γιώργου Καπουτζίδη στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε την Πέμπτη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4».

«Και το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, αν είσαι ομοφυλόφιλος, σε έχουν πιο κάτω από δολοφόνο», έγραφε το σχετικό δημοσίευμα που προκάλεσε τη μήνη της ερμηνεύτριας και στιχουργού. Η κ. Μάνου, δε δίστασε να βρίσει με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς τον ηθοποιό, αποκαλώντας τον -μεταξύ άλλων- «αχάριστο».

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Μάνου

«Τι λες βρε αχάριστο, μαλακισμένο, που σ’ αγκάλιασε όλη η Ελλάδα, σε χάρηκε, αναγνώρισε τη δουλειά σου και σ’ έκανε πλούσιο; Τι πας να κάνεις και θες να προκαλέσεις τον πιο ανεκτικό και ανοιχτόκαρδο λαό και να τον εξαναγκάσεις σε μίσος; ΓΙΑΤΙ;».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ήταν ένα από τα πολλά διάσημα πρόσωπα που παρακολουθούσαν χθες από τα θεωρεία της Βουλής τη συζήτηση της Ολομέλειας για το νομοσχέδιο του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Μάλιστα την ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος της ψηφοφορίας ανέβηκαν στο θεωρείο και κάθισαν μαζί του και με τον Φώτη Σεργουλόπουλο ο υπουργός Επικρατείας και Άκης Σκέρτσος και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: