Παντρεύτηκαν μέσα στη φυλακή, χώριοαν 9 μήνες μετά: Ράκος η Σοφία Βόσσου με το ξαφνικό διαζύγιο της κόρης της

February 17, 2024

Παντρεύτηκαν μέσα στη φυλακή, χώριοαν 9 μήνες μετά: Ράκος η Σοφία Βόσσου με το ξαφνικό διαζύγιο της κόρης της


Διαφ.

Στην ξαφνική λύση του συμφώνου συμβίωσης που είχαν υπογράψει τον Μάιο του 2023 προχώρησαν η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Την Τρίτη 20/02/2024 το απόγευμα , σε προκαθορισμένο ραντεβού που κλείστηκε σήμερα έχω καλέσει τον συμβολαιογράφο κύριο Αντώνιου, έτσι ώστε να προβούμε στη λύση του συμφώνου συμβίωσης το οποίο είχαμε συνάψει με την κυρία Ερασμία Μανού πρώην σύντροφο μου!

Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί και άπτονται της ιδιωτικότητας του καθενός μας ξεχωριστά και προφανώς δεν είναι ανακοινώσιμοι κι ούτε αφορούν και κανέναν στο κάτω κάτω της γραφή!

Το διαζύγιό μας άλλωστε, είναι απολύτως συναινετικό και θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο και για τους δυο μας την προκειμένη στιγμή! Άλλωστε ο γράφων, έχει αποφασίσει στη ζωή του να μην παρεμβαίνει στην φυσική ροή των πραγμάτων! Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζω ότι ενίοτε «κάθε εμπόδιο για καλό’»!

Επίσης εύχομαι , σήμερα που είναι η γενέθλια ημέρα της, να τα εκατοστίσει, να παλεύει για ό,τι αγαπάει, να είναι πάντα γερή, δημιουργική και με ελεύθερη βούληση!», έγραψε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Δημάκης στην ανάρτησή του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: