Ξημέρωσε δύσκολο Σάββατο για τον Χρήστο Φερεντίνο: Έμαθε τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί, δυστυχώς σε κακή κατάσταση

February 17, 2024

Ξημέρωσε δύσκολο Σάββατο για τον Χρήστο Φερεντίνο: Έμαθε τα δυσάρεστα νωρίς το πρωί, δυστυχώς σε κακή κατάσταση


Διαφ.

Φαίνεται πως λίγα θα είναι τα ψωμιά του Μονομάχου στο Skai! Με τη νέα σεζόν, ο κανάλι αναζητά νέο τηλεπαιχνίδι για τον Χρήστο Φερεντίνο, καθώς ο “Μονομάχος” δεν είχε την επιτυχία που περίμεναν. Η αδυναμία στη δυναμική και την ενεργητικότητα του παιχνιδιού φαίνεται και στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ο «Μονομάχος» έχασε στην αρένα της τηλεθέασης

Ο Χρήστος Φερεντίνος, που αποχώρησε από τον Alpha το περασμένο έτος, συνεχίζει τη συνεργασία του με τον κανάλι του Φαλήρου για ακόμα μία σεζόν και παρουσιάζει την επιτυχημένη μουσική εκπομπή “Σάββατο με φίλους” στον Σκάι. Ωστόσο, το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει αντιμετωπίζει δυσκολίες και πιέσεις από τον ανταγωνισμό, δεν έχει φτάσει τις προσδοκίες του καναλιού και φαίνεται ότι θα λάβει τέλος.

‘Άσχημα τα νέα για το τηλεπαιχνίδι

Σύμφωνα με φήμες, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι να ολοκληρωθεί στη φετινή σεζόν και ο Χρήστος Φερεντίνος να αναλάβει ένα νέο τηλεπαιχνίδι με διαφορετικό concept, το οποίο το κανάλι έχει ήδη αρχίσει να αναζητά. Το κύριο μέλημα του είναι η έκπληξη και η πολυάριθμη απονομή δώρων!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: