Όλη η τύχη πάνω τους στην Πανσέληνο Φεβρουαρίου: Λεφτά με το τσουβάλι & νέες σχέσεις για 4 Ζώδια, σύμφωνα με τα άστρα

February 17, 2024

Όλη η τύχη πάνω τους στην Πανσέληνο Φεβρουαρίου: Λεφτά με το τσουβάλι & νέες σχέσεις για 4 Ζώδια, σύμφωνα με τα άστρα


Διαφ.

Τα πάνω κάτω για πολλά ζώδια θα φέρει ο Φλεβάρης, ωστόσο για τέσσερα από αυτά, η τύχη θα βρεθεί στο κατώφλι τους.

Ο Φεβρουάριος ολοκληρώνει τον κύκλο του με μία Πανσέληνο όπου η ενέργειά της είναι έντονη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα! Σε κάθε ολόγιομο φεγγάρι παρατηρούμε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αντίθετες δυνάμεις, και με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 24 του μήνα στο ζώδιο της Παρθένου, παρατηρούμε μία σκληρή μάχη ανάμεσα στην λογική και το ρεαλισμό, με την φαντασία και την ονειροπόληση!

Μία «αναμέτρηση» έχει πάντα όμως τους «ηττημένους» αλλά και τους «νικητές» έτσι και με αυτή την Πανσέληνο, θα διακρίνουμε ότι παρόλη την φόρτιση, το στρες ή και τις δοκιμασίες, θα υπάρξουν εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα σταθούν «τυχεροί»! Σε αυτό το άρθρο θα δούμε αυτά τα 4 ζώδια που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελός σας, τις τάσεις αυτού του Φεγγαριού αλλά θα μάθετε και τον τρόπο!

Ζώδια: Ταύρος

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται σε ένα φιλικό για σένα ζώδιο, την Παρθένο και σχηματίζεται στον τομέα του ωροσκοπίου σου, που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την δημιουργικότητα, την ψυχαγωγία. Με αυτό το φεγγάρι ξυπνά μέσα σου η επιθυμία για να αφήσεις περισσότερο χώρο και χρόνο σε αυτούς τους τομείς και αναμένεται να υπάρξουν και γεγονότα που θα σε ενεργοποιήσουν θετικά για να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις στόχους και επιθυμίες. Η θετική συμμετοχή του Δία από το ζώδιο σου στο φαινόμενο, φανερώνει ότι ανοίγονται σπουδαίες ευκαιρίες για να εκπληρώσεις επιθυμίες, να ικανοποιήσεις τα ερωτικά σου θέλω αλλά και για να ανακτήσεις την δημιουργικότητά σου! Οι φίλοι, μπορεί να σταθούν η φωνή της λογικής, ή και οι συμπαραστάτες εκείνοι που θα σε «ξεκουνήσουν» από τον καβούκι σου, για να επαναφέρεις στην ζωή σου την σπιρτάδα του ενθουσιασμού!

Ζώδια: Αιγόκερως

Έρχεται η Πανσέληνος των οριστικών αποφάσεων για σένα φίλε μου Αιγόκερε, όπου ναι μεν μπορεί να σφίξεις τα δόντια σου και να πεις ξεκάθαρα τις αλήθειες σου, σίγουρα όμως οι μέρες που ακολουθούν αναμένεται να σου προσφέρουν και σημαντικές ευκαιρίες. Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Κρόνος από το ζώδιο του Ιχθύ, σε βοηθούν να κατανοήσεις τι θέλεις, να δομήσεις την σκέψη σου και να οργανώσεις τα σχέδιά σου!

Η Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου, σου δημιουργεί την ανάγκη να δραπετεύσεις και να ξεφύγεις από οτιδήποτε σου στερεί την ελευθερία, ενώ ο Δίας από τον Ταύρο ανοίγει ευκαιρίες για φλερτ και ερωτικές ικανοποιήσεις. Με αυτή την Πανσέληνο, κατασταλάζεις στο τί θέλεις και σου δίνονται και οι ευκαιρίες για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου! Ένα ταξίδι, ένα νέο σχέδιο ή μία σημαντική γνωριμία αναμένεται να αποτελέσουν τα «τυχερά» σου χαρτιά για αυτή την περίοδο! Βασική προϋπόθεση; Να μην είσαι αμετακίνητος στις απόψεις σου!

Ζώδια: Καρκίνος

Είσαι από τα ζώδια που πάντα έχεις άμεση επιρροή από κάθε Πανσέληνο του μήνα και είναι φυσιολογικό, αφού η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σου! Παρόλο που είσαι προκατειλημμένος και θα έχεις την γκρίνια σου κοντά στις μέρες του φεγγαριού εγώ σου εγγυώμαι ότι αυτή η Πανσέληνος θα έχει θετικό πρόσημο για σένα, αρκεί να μην υπαραναλύεις τις καταστάσεις! Ωριμάζουν σχέδια που κάνεις για το μέλλον σου, αξιοποιείς την εμπειρία και το δυναμικά σου, τα λες «χύμα και τσουβαλάτα» σε όποιον σου φέρθηκε άδικα αλλά … δικαιώνεσαι και για πράγματα που είχες πει στο παρελθόν! Η Πανσέληνος που ακολουθεί θα φέρει στην ζωή σου μία σημαντική γνωριμία, μία σπουδαία πρόταση, ή ένα χαρούμενο νέο που θα σε κάνει να νιώσεις τυχερός στο κλείσιμο του Φεβρουαρίου!

Ζώδια: Σκορπιός

Διανύεις μία εποχή που πολλά αλλάζουν γύρω σου, μέσα σου, στις σχέσεις σου και δεν μπορώ να πω ότι είσαι σε περίοδο ηρεμίας και αρμονίας. Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, θα σε ωθήσει να κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα στους κύκλους σου, θα απομακρύνεις από κοντά σου τους «δήθεν» φίλους, αλλά θα δώσεις μεγαλύτερη βάση και προτεραιότητα σε ανθρώπους που πραγματικά σε σέβονται και σε εκτιμούν! Είναι ένα νέο φεγγάρι που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις λοιπόν ποιοι είναι οι φίλοι, ποιοι οι εχθροί, ενώ θα έχεις και τις εκπλήξεις σου στην αισθηματική ζωή, όπου σταδιακά μπαίνει σε μία πιο ευνοϊκή και σταθερή πορεία! Μέχρι το τέλος του μήνα, θα πραγματοποιηθεί κάτι που σχεδίαζες εδώ και καιρό, ενώ θα δεις σημαντικές ευκαιρίες μέσα από νέες γνωριμίες και νέες συνεργασίες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: