Σάλος σε γάμο: Νύφη έπιασε την πεθερά να θηλάζει τον γαμπρό στο γαμήλιο γλέντι: «Αηδίασα, κόντεψα να ξεράσω»

February 18, 2024

Σάλος σε γάμο: Νύφη έπιασε την πεθερά να θηλάζει τον γαμπρό στο γαμήλιο γλέντι: «Αηδίασα, κόντεψα να ξεράσω»


Διαφ.

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε μία μέλλουσα νύφη, η οποία βρήκε τον γαμπρό να… θηλάζει τη μητέρα του, λίγο πριν το γάμο.

Η διοργανώτρια γάμων Georgie Mitchell μίλησε στο podcast «Unfiltered Bride» και σύμφωνα με τη Mirror εξιστόρησε την ιστορία που αφηγήθηκε η συνεργάτιδα του Jenny.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός γάμου, η μέλλουσα νύφη ζήτησε βοήθεια από τη γυναίκα να πάνε μαζί στην τουαλέτα, επειδή υποπτευόταν το άλλο της μισό. «Νόμιζε ότι την απατούσε ή πως έπαιρνε ναρκωτικά, οπότε πήγε στην τουαλέτα να μάθε την αλήθεια», είπε η Georgie.

Όμως, όταν άνοιξαν την πόρτα αντίκρισαν την πεθερά να έχει κατεβάσει το φόρεμα της και τον γαμπρό να θηλάζει γάλα από το στήθος, σαν να ήταν μωρό. «Φρίκαρε με την εικόνα και η νύφη αηδίασε, έφτασε ένα βήμα πριν κάνει εμετό», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Τελικά, ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά, ενώ είναι άγνωστη η συνέχεια του ζευγαριού ή αν ο άνδρας συνεχίζει να θηλάζει από τη μητέρα του.

@the.unfiltered.bride What would you do? #weddingdrama #weddinggoss #weddingpodcast #podcast #bridepodcast #weddinghorrors #weddingfyp #groomproblems #bridedrama ♬ original sound – the.unfiltered.bride


Πηγή

Διαβάστε επίσης: