“Κόβει” χρόνια, κολακεύει κάθε ηλικία: Όλες στα κομμωτήρια ζητάνε το νέο κούρεμα & χρώμα της Δήμητρας Παπαδοπούλου

February 18, 2024

“Κόβει” χρόνια, κολακεύει κάθε ηλικία: Όλες στα κομμωτήρια ζητάνε το νέο κούρεμα & χρώμα της Δήμητρας Παπαδοπούλου


Διαφ.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επέλεξε να προκαλέσει εντύπωση όχι μόνο με τις επιλογές της στον κινηματογράφο και το θέατρο, αλλά και με το νέο της χτένισμα. Από τις πρώτες της εμφανίσεις στους “Απαράδεκτους” μέχρι το αγαπημένο “Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς“, η αξεπέραστη “Δημητρούλα” παρέμεινε πιστή στο καστανό των μαλλιών της, με ελάχιστες μελί ανταύγειες για ανανέωση.

Πάντα απέφευγε τις μόδες και την προκλητική εμφάνιση, αφοσιώνοντας τον ελεύθερο χρόνο της στην τέχνη, και αλλάζοντας τα μαλλιά της μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις που αισθανόταν έμπνευση ή ανάγκη για αλλαγή.

Ωστόσο, φαίνεται πως η Δήμητρα Παπαδοπούλου είναι έτοιμη για κάτι διαφορετικό, αφού τολμά να αλλάξει εντελώς το χρώμα και το στιλ των μαλλιών της! Η διάσημη ηθοποιός επιλέγει το Peach Cream Balayage, μια τεχνική που προσδίδει μια εξαιρετικά φυσική λάμψη στα μαλλιά, συνδυάζοντας μοντέρνοτητα και κομψότητα.

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Το εντυπωσιακό νέο κούρεμα

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η κομμώτρια της, η Δήμητρα Παπαδοπούλου παρουσιάζει το νέο της look. Το Peach Cream Balayage επιτυγχάνει μια απαλή και παστέλ αισθητική, προσδίδοντας μια μοντέρνα εμφάνιση που αποπνέει κομψότητα.

Η επιλογή της Δήμητρας Παπαδοπούλου για ένα χρώμα μαλλιών που πλησιάζει τους φυσικούς τόνους, μέσω της τεχνικής του balayage, αντιπροσωπεύει τη διάχυτη και διαχρονική κομψότητά της.

Όσον αφορά το κούρεμα, οι Curtain Bangs αποτελούν το αγαπημένο στιλ πολλών διεθνών αστέρων, όπως οι Τζένιφερ Λόπεζ, Κλόε Καρντάσιαν, Σελένα Γκόμεζ, και είναι ένα χτένισμα που κολακεύει κάθε πρόσωπο. Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιλέγει ένα εξαιρετικά κομψό και εύκολο στη συντήρηση χτένισμα που πλαισιώνει το πρόσωπο με αφέλειες σε διάφορα μήκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: