“Άνοιξα την πόρτα & “τσάκωσα” την πεθερά μου να κάνει μπάνιο τον 22χρονο σύντροφό μου. Είναι φυσιολογικό;”

February 18, 2024

“Άνοιξα την πόρτα & “τσάκωσα” την πεθερά μου να κάνει μπάνιο τον 22χρονο σύντροφό μου. Είναι φυσιολογικό;”


Διαφ.

Η νεαρή κοπέλα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της με περιέργεια, ανυποψίαστη για το τι θα συνέβαινε μέσα. Όμως, όταν έστρεψε το βλέμμα της προς την κατεύθυνση του μπάνιου, η καρδιά της έκλεισε για λίγο. Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της αυτό που έβλεπε!

Το χρονικό της υπόθεσης:

Η Becca σε ηλικία 18 ετών είχε σχέση με ένα αγόρι 22 ετών και μια μέρα πήγε επίσκεψη στο σπίτι του. Τότε, άνοιξε την πόρτα και φώναξε «γεια» για να ακούσει τη μητέρα του να λέει «είμαστε πάνω στο μπάνιο. Ανέβα τις σκάλες και έλα πάνω».

Η κοπέλα ανέβηκε τις σκάλες και αντίκρισε το αγόρι της γυμνό να κάθεται οκλαδόν στην μπανιέρα που ήταν γεμάτη νερό και τη μητέρα του να τον πλένει, σαν να ήταν παιδάκι, ανέφερε η The Sun.

«Σκούπιζε την πλάτη του και με προσκάλεσε να κάτσω στην τουαλέτα. Ήμασταν εκεί το λιγότερο 30 λεπτά και ανέφερε πως τον κάνει μπάνιο για να καθαρίζει όλα τα βρώμικα μέρη στο σώμα του», είπε χαρακτηριστικά.

@beccacinelli Replying to @summer swisher ♬ original sound – Becca Cinelli

Τελικά δεν τον χώρισε:

Εντούτοις, δεν χώρισε το αγόρι της, αλλά έμεινε μαζί του για αρκετό καιρό, ενώ αποκάλυψε την ιστορία μόλις πρόσφατα σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε στο TikTok. Μάλιστα, αποκάλυψε ακόμη ένα περίεργο περιστατικό από τη συγκεκριμένη σχέση της, τονίζοντας πως «κάποτε δεν εκτιμούσα τον εαυτό μου και ανεχόμουν την οποιαδήποτε χαζομάρα».

Μια φορά λοιπόν, πήγαιναν στο πατρικό του και εκείνος έβαλε τα κλάματα κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Όταν τον ρώτησε τι έχει, εκείνος αποκάλυψε πως την απάτησε με τέσσερις γυναίκες και ζήτησε να τον συγχωρέσει. «Ζήτησε συγγνώμη και εγώ η χαζή τη δέχτηκα. Πλέον, έχω αλλάξει και τα λέω αυτά για να προειδοποιήσω τον κόσμο να μην ανέχεται τις βλακείες», είπε σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε.

@beccacinelliyeahhh…♬ I Wouldnt Mind – ♱


Πηγή

Διαβάστε επίσης: