Ο γιος της Αθηνάς έκλεισε τα 3 χωρίς τη μαμά του “Ξέρω ότι σήμερα θα ήθελες να είναι κι εκείνη εδώ να σου τραγουδάμε”

February 18, 2024

Ο γιος της Αθηνάς έκλεισε τα 3 χωρίς τη μαμά του “Ξέρω ότι σήμερα θα ήθελες να είναι κι εκείνη εδώ να σου τραγουδάμε”


Διαφ.

Η 34χρονη Αθηνά Κατσάρα και ο 31χρονος Νίκος Ζήσης ήταν ενα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Πριν από δύο χρόνια, έφεραν μαζί στον κόσμο τον μικρό Χρήστο.

Αποφάσισαν να δώσουν στο δύο ετών αγοράκι τους, τον αγαπημένο τους Χρήστο, στην φροντίδα της Κατερίνης, ενώ οι ίδιοι επέλεξαν να απολαύσουν ένα τριήμερο στην Αθήνα. Ωστόσο, η μοίρα τους επιφύλαξε μια τραγωδία κατά τη διάρκεια της επιστροφής, καθώς ήταν επιβάτες  του μοιραίου τρένου στα Τέμπη.

Λίγο πριν το ατύχημα, ο Νίκος αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα σε διαφορετικό βαγόνι, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του Αθηνά. Η σύγκρουση τον βρήκε ορθό, καθώς περπατούσε προς άλλο βαγόνι, και τραυμάτισε σοβαρά στα πλευρά και το ισχίο του. Η επόμενη μέρα τον βρήκε στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο τα τραύματά του αλλά και τον χαμό της αγαπημένης του.

Η Αθηνά ήταν ένα από τα 57 θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, αφήνοντας πίσω τον σύζυγο και τον μικρό Χρήστο να προσπαθήσουν να προχωρήσουν μπροστά χωρίς εκείνη.

Νίκος Ζήσης: Η συγκινητική ανάρτηση

Πρόσφατα, κατά τα γενέθλια του μικρού Χρήστου, ο Νίκος ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, και έγραψε:

“Ξέρω ότι σήμερα θα ήθελες να είναι και η μαμά σου εδώ να σου τραγουδάμε το γενέθλιο τραγούδι και να περιμένεις πως και πως να κάνεις > το κεράκι σου …Ξέρω ότι κάθε μέρα κάθε στιγμή που με κοιτάς στα μάτια , θα ήθελες να σε κοιτάνε τα μάτια της μαμάς σου που τόσο έλαμπαν όταν σε κοιτούσαν , ξέρω επίσης ότι η ανιδιοτελής αγάπη της μάνας δεν συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο και αυτό θα είναι το παντοτινό κενό σου …. Ξέρω ότι μπορώ να σου προσφέρω τα πάντα απλόχερα αλλά όχι την μαμά σου … Επίσης ξέρω ότι αν δεν ήσουν εσύ ίσως να μην υπήρχα και γω σήμερα … Ξέρω ότι θα κάνω τα πάντα για να είμαι βράχος δίπλα σου για μια ζωή … Χρόνια πολλά έρωτα της μαμάς και του μπαμπά …. ΣΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΤΑΚΟ ΜΑΣ , ΤΙΤΟ ΜΑΣ , ΑΘΗΝΟΔΩΡΕ ΜΑΣ…!!!!

Υ.Γ Ανέβασα αυτή την φωτογραφία για να φτάσει στις οθόνες σε αυτούς που ευθύνονται για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ , να καταλάβουν τι μπορεί να λείπει περισσότερο από ένα μωρό μόλις 3 ετών … την μάνα που το στέρησαν … Ίσως φτάσει στην οθόνη εστω σε έναν από αυτούς …”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: