«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα Σία Κοσιώνη – Κώστα Μπακογιάννη: Σε πελάγη ευτυχία το ζευγάρι, τους εύχονται όλοι

February 18, 2024

«Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα Σία Κοσιώνη – Κώστα Μπακογιάννη: Σε πελάγη ευτυχία το ζευγάρι, τους εύχονται όλοι


Διαφ.

Η Σία Κοσιώνη παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο για παιδιά, με τίτλο «Μια άλλη ιστορία», το πρωί του Σαββάτου 17/2.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, μπήκε στον κόσμο της παιδικής λογοτεχνίας με την κυκλοφορία του πρώτου της παιδικού βιβλίου που φέρει τον τίτλο «Μια άλλη ιστορία».

Η Σία Κοσιώνη έγραψε ένα όμορφο παραμύθι που μιλά για τη δύναμη των αληθινών ιστοριών, δηλαδή των ειδήσεων, και την αξία της ενημέρωσης μέσα από την οποία τα παιδιά διδάσκονται την αλληλοκατανόηση, την ενσυναίσθηση, την ανεκτικότητα και την αλληλεγγύη. Η παρουσίαση του βιβλίου της πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 17/2 σε βιβλιοπωλείο στο Νέο Ψυχικό.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Σία Κοσιώνη, φανερά ευδιάθετη υπέγραψε αντίτυπα του πρώτου της βιβλίου σε όσους έδωσαν το παρών.

Καθηγητής στο Χάρβαρντ ο Κώστας Μπακογιάννης

Βαλίτσες για τις ΗΠΑ ετοιμάζει ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων. Συγκεκριμένα, ο πρώην δήμαρχος Αθηνών ξεκινάει ως καθηγητής στο Χάρβαρντ.

Το πανεπιστημιακό ίδρυμα αναφέρει ότι, «το study group του Κώστα Μπακογιάννη θα μελετά πώς θέματα εθνικού επιπέδου µπορεί να γίνουν προβλήματα τοπικού επιπέδου και θα εξετάζει την έννοια της διαχείρισης κρίσεων από κάτω προς τα πάνω».

Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το μάθημα του πρώην Δημάρχου, θα πρέπει να δίνουν το παρών κάθε Τετάρτη απόγευμα, 16:30 -17:30 ώρα Βοστώνης, ενώ η σχολή του Πανεπιστημίου που θα κάνει δια ζώσης μαθήματα είναι αυτή της Δημόσιας Διοίκησης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αποφοίτησε από το Χάρβαρντ πριν από 20 χρόνια, και για την επιλογή του ως πανεπιστημιακού εταίρου έπαιξε ρόλο και το διδακτορικό του από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία του στην πολιτική.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: