Ούτε μπότοξ, ούτε πλαστική: Αυτό κάνει η Δούκισσα Νομικού & δείχνει 5 χρόνια νεότερη, η πιο φυσική αντιγήρανση

February 18, 2024

Ούτε μπότοξ, ούτε πλαστική: Αυτό κάνει η Δούκισσα Νομικού & δείχνει 5 χρόνια νεότερη, η πιο φυσική αντιγήρανση


Διαφ.

Η Δούκισσα Νομικού είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες γυναίκες στη χώρα.

Έχει μία αψεγάδιαστη, φυσική ομορφιά και μία κομψότητα η οποία αποπνέει σε κάθε της βήμα. Ξεχωρίζει για τα κατάξανθα μαλλιά της που σε συνδυασμό με τα γαλανά μάτια και την λευκή επιδερμίδα της δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που την κάνουν να μοιάζει με άγγελο.

Παρόλα αυτά, γνωρίζει πόσο σημαντική είναι πρόληψη και για αυτό επιλέγει μία φυσική μέθοδο αντιγήρανσης. Το συστηματικό μασάζ προσώπου, πια, συγκρίνεται με τα αποτελέσματα του botox και άλλων ενέσιμων θεραπειών.

Πώς να εντάξετε και εσείς τη ρουτίνα σας αυτή τη φυσική μέθοδο αντιγήρανσης;

Το μασάζ προσώπου είναι πολύ διαδεδομένο πια και πολλοί το θεωρούν τη φυσική μέθοδο αντιγήρανσης που λειτουργεί σε όλους. Αν σας φαίνεται βουνό να μάθετε τις ιδανικές κινήσεις, ακολουθήστε το παράδειγμα της Δούκισσας Νομικού.

Προτιμήστε ένα face roller. Όπως γυμνάζετε το σώμα σας, αντίστοιχα και το πρόσωπο έχει ανάγκη από ειδικές ασκήσεις που ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος και τους μυς. Έτσι ενισχύεται η λάμψη και αποτρέπεται η χαλάρωση. Ένα face roller τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει την κυκλοφορία και την οξυγόνωση των ιστών, εξισορροπει τον τόνο, μειώνει τα πρηξίματα, και επαναφέρει την ελαστικότητα. H χρήση τους είναι εύκολη, είτε σε στεγνό δέρμα είτε σε συνδυασμό με κάποιο προϊόν στην περίπτωση των rollers και gua sha. Ξεκινάτε με απαλές επαναλαμβανόμενες κινήσεις από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες χρήσης. Στη μύτη και τα χείλη, κάντε μασάζ από την κορυφή της μύτης έως τα αυτιά και συνέχισε με το περίγραμμα των χειλιών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: