«Δύο μέτρα άντρες φορούν νυφικά. Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας;»

February 19, 2024

«Δύο μέτρα άντρες φορούν νυφικά. Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας;»


Διαφ.

Συνέντευξη στον ΑΝΤ1 έδωσε η ηθοποιός Πωλίνα Γκιωνάκη, η οποία αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

«Έχουμε ξεφύγει λίγο, για αυτό η φύση μάς εκδικείται», ανέφερε η ηθοποιός για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Η Εκκλησία της Ελλάδος, σε εγκύκλιο που δημοσιοποίησε και θα διαβαστεί στους πιστούς την προσεχή Κυριακή, τονίζει πως ότι «ὁ λεγόμενος “γάμος τῶν ὁμοφυλοφίλων” εἶναι ἀνατροπή τοῦ Χριστιανικοῦ Γάμου καί τοῦ θεσμοῦ τῆς πατροπαράδοτης ἑλληνικῆς οἰκογένειας, ἀλλάζοντας τό πρότυπό της».

Η ίδια τόνισε πως «είμαι αντίθετη στο να παίρνουν οι ομοφυλόφιλοι μία παρένθετη μητέρα για να κάνουν παιδιά, το βρίσκω εγωιστικό», μεταξύ άλλων.

«Αυτά τα παιδιά δεν έχουν ερωτηθεί και οι ίδιοι θα έπρεπε να σκεφτούν τι bullying θα υποστούν στο σχολείο, επειδή θα μεγαλώνουν με δύο άνδρες και ο ένας θα είναι η μαμά και ο άλλος ο μπαμπάς», επεσήμανε ακόμη η Πωλίνα Γκιωνάκη.

«Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας; Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει λίγο και η φύση μάς εκδικείται», υπογράμμισε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: