«Οδοστρωτήρας» ο Τάκης Καραγκούνιας: «Είναι σκληρό αυτό που θα πω για την Ασημίνα, αλλά είναι η αλήθεια…»

February 19, 2024

«Οδοστρωτήρας» ο Τάκης Καραγκούνιας: «Είναι σκληρό αυτό που θα πω για την Ασημίνα, αλλά είναι η αλήθεια…»


Διαφ.

Στο πλαίσιο της εκπομπής «I Love Σου Κου», ο Τάκης Καραγκούνιας παραχώρησε μια συνέντευξη στην Δέσποινα Παναγιωτίδου. Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης, Survivor, αποκάλυψε πολλα…σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, και τον Αλέξη Παππά.

Τάκης Καραγκούνιας: Τα όσα ανέφερε

«Προσπάθησα αρκετά να μπω στο φετινό Survivor, αλλά δεν μου έγινε πρόταση. Έχω ξενερώσει, αλλά αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν. Μόνο μία-δυο κοπέλες θα μπορούσαν να με κοντράρουν, είναι χαμηλό το επίπεδο των παικτών φέτος. Είναι σωστό που φέτος είναι αγωνιστικό, αλλά θα έπρεπε να συμπεριλάβουν και τον κόσμο. Η Δαλάκα είναι ίδια, η Ασημίνα έχει βγάλει έναν δύστροπο χαρακτήρα.

Όλοι όσοι την έχουμε ζήσει, ξέρουμε ποια είναι η Ασημίνα. Είναι σκληρό αυτό που θα πω και θα φανεί ότι έχω εμμονή με την Ασημίνα. Δεν έχω καμία εμμονή, είναι η αλήθεια. Όταν κάποιοι παίκτες γνωρίζουν ότι δεν έχουν την ανάγκη του κόσμου, τότε θα βγάλουν έναν πιο αληθινό χαρακτήρα», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε επίσης: «Η Δαλάκα κοιτάζει πιο πολύ τον εαυτό της, η Ασημίνα μπορεί να κινεί τα νήματα, ενώ ο Αλέξης Παππάς είναι ο μάστερ της δολοπλοκίας».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: