Δεν τους κατάλαβε κανείς: Η μέρα που η Μενεγάκη γνώρισε τον Ματέο, το μεγάλο ψέμα στο Λάτσιο και η κpυφή σχέση

February 18, 2024
Κανείς δεν κατάλαβε την ημέρα που η Μενεγάκη συνάντησε τον Ματέο, το μεγάλο ψέμα στο Λάτσιο και την κρυφή σχέση.

Κανείς δεν τους… ψυλλιάστηκε: Η μέρα που η Μενεγάκη γνώρισε τον Ματέο, το μεγάλο ψέμα στο Λάτσιο και η κpυφή σχέση


Διαφ.

Δημοσιεύματα έρχονται στο προσκήνιο που μιλούν για τη γνωριμία που είχε η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από το πολύκροτο διαζύγιο Μενεγάκη – Λάτσιου που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην showbiz, αλλά η Ελένη Μενεγάκη είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν τα media.

Συγκεκριμένα πηγές στο Down Town μιλούν για την τότε γνωριμία της παρουσιάστριας με τον γνωστό επιχειρηματία από την Άνδρο: H Ελένη ήταν η μοναδική από την παρέα που δε γνώριζε το Μάκη. Η παρουσιάστρια από τον τόπο και από τον μποέμ τρόπο ζωής που επέβαλλε τη μίνιμουμ επικοινωνία με τα κινητά, καθόλου τηλεόραση, επισκέψεις στην παραλία, μαγειρέματα και αυτοσχέδια πάρτι κάτω από τα αστέρια. Αρχικά ήταν να μείνουν στο νησί για τρεις μέρες και στη συνέχεια η Ελένη θα ακολουθούσε τον Πέτρο και τη Τζένη στη Μύκονο για να συναντήσει εκεί τον Γιάννη Λάτσιο.

Ελένη

Λέγεται ότι από τις συστάσεις κιόλας η Ελένη ερωτεύτηκε τον Μάκη. Ήταν σαν να γνώρισε επάνω του έναν καινούριο κόσμο που την εντυπωσίασε. Μία νέα προοπτική στο πρόσωπό του. Φίλη της παρέας εκείνη την περίοδο είπε: “κανείς δεν κατάλαβε ότι υπήρχε έλξη μεταξύ Ελένης και του Μάκη. Κανείς δεν κατάλαβε πώς έγιναν όλα, πώς ξεκίνησαν όλα. Υπήρχε μεταξύ τους μια οικειότητα αλλά σε κανέναν μας δεν πήγε το μυαλό ότι συμβαίνει κάτι παραπάνω”, αναφέρεται σε δημοσίευμα.

Ελένη Μενεγάκη: Η γνωριμία με τον Μάκη Παντζόπουλο και η παραμονή στην Άνδρο

Η παρέα φεύγει από τα Άχλα την τέταρτη μέρα για να συνεχίσει τις διακοπές της στη Μύκονο, αλλά χωρίς την Ελένη. Εκείνη παρατείνει την παραμονή της στο νησί άλλες δυο μέρες. Με τη δικαιολογία ότι έχει χαλάσει το αυτοκίνητό της, υπόσχεται ότι θα επιστρέψει στη Μύκονο λίγο αργότερα. Εκείνες τις δύο μέρες η Ελένη μένει μόνη της με τον Μάκη. Είναι αυτές οι δύο μέρες που θέλει να κάνει επανεκκίνηση στην προσωπική της ζωή. Να τσαλακώσει την εικόνα της τονίζει το ίδιο δημοσίευμα.

Ελένη

Για την ακρίβεια κανείς δεν πίστευε ότι αυτοί οι δύο θα ταίριαζαν ποτέ, η Ελένη έμοιαζε ένα κορίτσι που αναζητούσε ασφάλεια και οι φίλοι του Μάκη γνωρίζουν ότι τουλάχιστον μέχρι τότε ο ξενοδόχος από την Άνδρο ήταν πολύ ελεύθερο πνεύμα που δε θα έμπαινε εύκολα σε μια σοβαρή και ιδιαίτερα δύσκολη- στην προκειμένη περίπτωση- σχέση. Και όμως τα ετερώνυμα έλκονται. Εκείνο το καλοκαίρι η Ελένη ερωτεύτηκε το Μάκη και ο Μάκης την Ελένη. Και κανείς από τους δυο τότε δεν περίμενε πόσο μακριά θα φτάσει η σχέση καταλήγει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: