Γυναίκα σε ραντεβού έλαβε σημείωμα από άγνωστο που έγραφε: «Κορίτσι μου, φύγε γρήγορα, να είσαι ασφαλής»

February 18, 2024
Μια γυναίκα που βρισκόταν σε ραντεβού, βρέθηκε με ένα σημείωμα από άγνωστο που έγραφε: Αγαπημένη μου, φύγε αμέσως για να παραμείνεις ασφαλής.

Γυναίκα σε ραντεβού έλαβε σημείωμα από άγνωστο που έγραφε: Τρέξε, κορίτσι, να είσαι ασφαλής


Διαφ.

Πρώτο ραντεβού με κάποιον άγνωστο και ένας περαστικός σας αφήνει σημείωμα που σας προτρέπει να τρέξετε μακριά από τον άνδρα που σας συνοδεύει. Πώς θα αντιδρούσατε;

Αυτό συνέβη σε μια χρήστη του Twitter από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ με το όνομα Hadia S, η οποία μοιράστηκε μια φωτογραφία του σημειώματος στο λογαριασμό της το Σαββατοκύριακο, αποκαλύπτοντας ότι το μήνυμα – το οποίο ήταν γραμμένο στο πίσω μέρος μιας παλιάς απόδειξης – της το έδωσε ένας ομοφυλόφιλος άνδρας που καθόταν πίσω της όταν το ραντεβού της πήγε στην τουαλέτα.

Είχα βγει για καφέ χθες με έναν τύπο ξεκινά το tweet της, συνεχίζοντας: Όταν πήγε στο μπάνιο, ο ομοφυλόφιλος άνδρας που καθόταν πίσω μου, μου έδωσε αυτό το σημείωμα. Το ίδιο το σημείωμα περιείχε μόλις μερικές λέξεις, αλλά η προειδοποίηση ήταν πολύ σαφής. Συγκεκριμένα έγραφε: Πάρα πολλές κόκκινες σημαίες. Τρέξε. Να είσαι ασφαλής κοπέλα.

Το tweet της κοπέλας έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 33.000 retweets καθώς και πλήθος σχολίων από περίεργους χρήστες, πολλοί από τους οποίους της ζητούσαν να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ραντεβού της, αλλά και τις λεγόμενες κόκκινες σημαίες που ώθησαν τον άγνωστο άνδρα να της δώσει το σημείωμα.

Τα ύποπτα σημάδια

Η Hadia εξήγησε σε πολλά επόμενα tweets ότι είχε αναγνωρίσει τις κόκκινες σημαίες από πολύ νωρίς στο ραντεβού, αλλά είπε ότι δεν ένιωσε στιγμή ότι κινδύνευε, έτσι συνέχισε να κάθεται μαζί του κυρίως επειδή ήθελε να τον ανακρίνει για θέματα στα οποία δεν συμφωνούσαν.

Ένα από αυτά τα θέματα, αποκάλυψε ήταν ο ράπερ Da Baby, ο οποίος δέχτηκε έντονη κριτική νωρίτερα αυτό το μήνα για ομοφοβικά σχόλια. Παρόλο που η Hadia δεν μοιράστηκε την άποψή της για το θέμα, εξήγησε ότι εκείνη και το ραντεβού της δεν έβλεπαν με το ίδιο μάτι τα γεγονότα. Στην συνέχεια, είπε ‘ότι το ραντεβού της είναι θαυμαστής του αμφιλεγόμενου γκουρού γνωριμιών Κέβιν Σάμιουελς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι ενθάρρυνε τους άνδρες να κάνουν απαξιωτικά και ακόμη και βίαια σχόλια για τις γυναίκες μέσω του καναλιού του στο YouTube.

Η Hadia παραδέχτηκε ότι έπρεπε να ψάξει ποιος ήταν ο Σάμιουελς, αλλά είπε ότι ξαφνιάστηκε όταν έμαθε σε ποιον αναφερόταν ο άνδρας με τον οποίο είχε βγει για καφέ. Αναγνώρισα τις κόκκινες σημαίες αλλά δεν βρισκόμουν σε κίνδυνο, γι’ αυτό και έμεινα, γιατί έπρεπε να τον ‘ανακρίνω’ συνέχισε, προτού προσθέσει ότι ο άνδρας πίσω της πρέπει να τρελάθηκε ακούγοντας τη συνομιλία τους. Είμαι σίγουρη ότι ο φύλακας άγγελός μου τρελάθηκε και ήταν σαν να ήθελε να μου φωνάξει ‘φύγε, τώρα!’ είπε.

Αν και η Hadia επανέλαβε ότι είχε εντοπίσει τις κόκκινες σημαίες, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον άντρα που την προειδοποίησε για τη συμπεριφορά του τύπου με τον οποίο είχε βγει, γράφοντας: Υπήρχαν πολλές άλλες κόκκινες σημαίες τις οποίες δε θα αναφέρω, αλλά μην ανησυχείτε. Θα είχα αναγνωρίσει τα σημάδια, με ή χωρίς το σημείωμα. Πάντως εκτίμησα το σημείωμα και γέλασα. Δε θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού.

Τα σχόλια των χρηστών του twitter

Τα επόμενα tweets της Hadia προκάλεσαν μια οργισμένη συζήτηση μεταξύ άλλων χρηστών του Twitter, με μερικούς να αναφέρονται στο σημείωμα του αγνώστου, ενώ άλλοι να την κατηγορούν για λάθος εκτίμηση του ραντεβού της, απλώς και μόνο επειδή η γνώμη του δεν ήταν ίδια με τη δική της. Άρα, επειδή η δική του γνώμη για θέματα /άτομα δεν είναι ίδια με τη δική σου, η προσωπικότητά του είναι τοξική; ρώτησε ένας χρήστης.

Ωστόσο, η πλειοψηφία των ανθρώπων συμφώνησαν με την γνώμη της Hadia για το ανώνυμο ραντεβού της, επαινώντας την που πήρε την απόφαση να μην τον ξαναδεί. Ο οπαδός του Κέβιν Σάμιουελς είναι σίγουρα ένα ανησυχητικό σημάδι έγραψε κάποιος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: