Ανακοινώθηκε από τα Lidl, αποθεώθηκε από όλους: Μούδιασαν Σκλαβενίτης, Μασούτης και MyMarket με αυτή τη κίνηση

February 19, 2024

Ανακοινώθηκε από τα Lidl, αποθεώθηκε από όλους: Μούδιασαν Σκλαβενίτης, Μασούτης και MyMarket με αυτή τη κίνηση


Διαφ.

Από την 1η Μαρτίου 2024, τα Lidl ανακοίνωσαν περαιτέρω αύξηση στον κατώτατο μισθό για τους εργαζόμενους τους στα σούπερ μάρκετ της εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο, επιδεικνύουν ευγνωμοσύνη και εκτίμηση για την προσφορά τους στην εταιρεία. Μετά και την αύξηση αρχικά  στα 1.000 ευρώ κατώτατο μισθό που είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο, προχώρησε σήμερα σε νέα ανακοίνωση.

1.200 ευρώ από τα LIDL

Η ενίσχυση των 7 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβάνει την καθιέρωση από 1η Μαρτίου 2024 του κατώτατου μισθού για τους ανθρώπους των καταστημάτων στα 1.050 ευρώ για τους άγαμους και 1.200 ευρώ για τους έγγαμους.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς.«Για άλλη μία χρονιά, εξασφαλίζουμε την ενίσχυση του εισοδήματος όλων των ανθρώπων μας, είτε με προγραμματισμένες ετήσιες αυξήσεις είτε με την επιπρόσθετη αυτή ενίσχυση.

Μαζί με την ομάδα μας πετυχαίνουμε τους στόχους μας, ώστε να προσφέρουμε στους καταναλωτές εύκολη και γρήγορη αγοραστική εμπειρία με γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

Και όλοι μαζί μοιραζόμαστε τις επιτυχίες μας»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: