“Μεγαλώνω με τον ομόφυλο πατέρα μου & τον σύντροφό του και έχω να πω αυτό”: Η εξομολόγηση της 25χρονης Μαρίλης

February 20, 2024

“Μεγαλώνω με τον ομόφυλο πατέρα μου & τον σύντροφό του και έχω να πω αυτό”: Η εξομολόγηση της 25χρονης Μαρίλης


Διαφ.

Η Μαρίλη Μπουφίδου μιλάει για την εμπειρία της να μεγαλώσει μαζί με τον ομόφυλο πατέρα της και τον σύντροφό του.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, Μαρίλη Μπουφίδου μίλησε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού για τη δική της εμπειρία μεγαλώνοντας με τον ομόφυλο πατέρα της και τον σύντροφό του.

Η νεαρή κοπέλα είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη για την εμπειρία της λίγο πριν ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Τώρα που τελείωσε όλος αυτός ο αγώνας για το νομοσχέδιο μπορούμε να συζητήσουμε πιο άνετα.

Το διαζύγιο των γονιών μου έγινε στα 8 μου αλλά εγώ γνώριζα από πριν τη σχέση του με τον σύντροφό του. Το ήξερα από το Δημοτικό αλλά με τον σύντροφό του γνωρίστηκα στα λυκειακά μου χρόνια και είμαστε όλοι μαζί οικογένεια, δεν έχει κάποια διαφορά.

Όταν μου μίλησαν οι γονείς μου ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό γιατί είχαμε και στον κύκλο μας άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Από τη στιγμή που η μητέρα μου γνώριζε τον σεξουαλικό προσανατολισμό του πατέρα μου και πριν από τον γάμο τους, ότι ήταν ένας bisexual άντρας, ήμουν εντάξει.

Είμαι ζωντανό παράδειγμα ότι δεν κάνει κακό σε ένα παιδί να μεγαλώνει σε ομόφυλη οικογένεια.

Είμαι στρέιτ γυναίκα και ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη μίμησης της σεξουαλικής ταυτότητας του πατέρα μου.

Φρόντισα να έχω έναν κύκλο που να μην μου δημιουργήσει πρόβλημα και είναι στο χέρι ενός παιδιού να μην προσπαθήσει να αλλάξει τους φίλους του αν του κάνουν bullying αλλά να αλλάξει φίλους!» είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: