Καμία σχέση με θέατρο: Μαθεύτηκε η νέα δουλειά του Πέτρου Φιλιππίδη, στο μεροκάματο για να επιβιώσει ο ηθοποιός

February 20, 2024

Καμία σχέση με θέατρο: Μαθεύτηκε η νέα δουλειά του Πέτρου Φιλιππίδη, στο μεροκάματο για να επιβιώσει ο ηθοποιός


Διαφ.

Στο εδώλιο θα καθίσει ξανά στις 3 Ιουνίου ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις δύο απόπειρες βιασμού, με τις οποίες κατηγορείται.

Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε σχετικά με την υπόθεση, το πρωί της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου και αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε: «Είναι εκτός του φυσικού του χώρου. Με τη σύζυγό του εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην, πρέπει να επιβιώσει. Έφυγε από το σπίτι του, πήγε σε μία περιοχή όπου μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο. Είναι δύσκολη η ζωή του αυτή, αλλά όπως λέει ο ίδιος: “Φτωχός γεννήθηκα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα”».

Όταν ρωτήθηκε για την ψυχολογία του πελάτη του, ο δικηγόρος απάντησε: «Δεν είναι στα καλύτερά του. Ακόμη υπάρχουν δύο απόπειρες βιασμού που θέλει να αποτινάξει».

Τον Σεπτέμβριο, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση. Τα λόγια του μεταδόθηκαν μέσω της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», καθώς ο ίδιος μίλησε με τον Κώστα Τσουρό.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και από εδώ και πέρα περιμένω το Εφετείο. Δεν θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα συμβεί αυτό. Ισχύει για εμένα μόνο ό,τι βγαίνει από το δικό μου στόμα και των δικηγόρων μου» ανέφερε.

Όπως είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, ο ηθοποιός δεν αναζητά εργασία αυτή τη στιγμή, ως ταξιτζής, όπως και ακούστηκε σε άλλες εκπομπές, αλλά κάνει μεταφράσεις και βρίσκεται απομονωμένος με τη σύζυγό του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: