Νότης Χριστοδούλου: “Θα προτιμούσα χίλιες φορές να είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα. Τον δικό μου τον είδα 2 φορές”

February 20, 2024

Νότης Χριστοδούλου: “Θα προτιμούσα χίλιες φορές να είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα. Τον δικό μου τον είδα 2 φορές”


Διαφ.

Ο Νότης Χριστοδούλου επέλεξε να γυρίσει πίσω στον χρόνο πριν από λίγες ώρες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και να μοιραστεί ένα απόσπασμα παλαιότερης τηλεοπτικής του συνέντευξης με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ειδικότερα, λίγα 24ωρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο σκηνογράφος και νικητής του πρώτου Fame Story δημοσίευσε μια ιστορία από όσα είχε πει πριν από δύο χρόνια ακριβώς στο The 2night Show όταν και είχε συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

«Τον πατέρα μου τον είδα δυο φορές στη ζωή μου. Τότε μου είπε τις μεγαλύτερες του ανημπόριες. Βάζω Χ. Θα προτιμούσα χίλιες φορές να είχα έναν ομοφυλόφιλο πατέρα, που θα με στήριζε και θα με αγαπούσε και θα ήταν συνοδοιπόρος στη ζωή μου».

Επίσης, σε εκείνη την τηλεοπτική του εμφάνιση τον Μάρτιο του 2022, ο Νότης Χριστοδούλου είχε επίσης δηλώσει χαρακτηριστικά πως «αν πάρουμε όλη μου την πορεία, εγώ οπισθοχωρώ και από το τραγούδι κι από την τηλεόραση για να βρω την επιβεβαίωση της οικογένειάς μου. Ήταν η ανάγκη επιβεβαίωσης».

«Το ζητούμενο ήταν να μου πει η μητέρα μου: σε αποδέχομαι όπως είσαι κι είμαι δίπλα σου» είχε εξομολογηθεί ο Νότης Χριστοδούλου στον ΑΝΤ1.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: