“Δείχνω τα σίδερα μέσα μου”: Σοκάρει ο Ηλίας Βρεττός 6 χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο, έτσι είναι το σώμα του

February 20, 2024

“Δείχνω τα σίδερα μέσα μου”: Σοκάρει ο Ηλίας Βρεττός 6 χρόνια μετά το σοβαρό τροχαίο, έτσι είναι το σώμα του


Διαφ.

Ένα δυνατό μήνυμα θέλησε να περάσει ο Ηλίας Βρεττός στα social media με αφορμή το σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του πριν από έξι χρόνια.

Για πρώτη φορά μάλιστα, ο τραγουδιστής δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις ακτινογραφίες του και τα X-rays που τοποθετήθηκαν στο χέρι και στο πόδι του προκειμένου να επανέλθουν γρηγορότερα.

«19/02 Αγία Φιλοθέη μου Μεγάλη η Χάρη σου!!! Σ´ευχαριστώ… 6 χρόνια πέρασαν και όλα ακόμα μοιάζουν σαν χθες… Τα σίδερα μέσα μου που για πρώτη φορά σας δείχνω στα X-rays έτσι κι αλλιώς δεν με αφήνουν να ξεχαστώ.

Όμως είμαι καλά και κυρίως είμαι εδώ! Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι γιατί κάθε χρόνο τέτοια μέρα με πιάνουν τα φιλοσοφικά μου και προσπαθώ να ξορκίσω το κακό. Ταυτόχρονα όμως θέλω να περάσω το μήνυμα σε όσους περνάνε δύσκολα πως όλα μπορούν να περάσουν αρκεί να έχουμε πίστη, θετικότητα και διάθεση για καθημερινό ακατάπαυστο αγώνα.

Πότε μην τα παρατήσεις, όσο δυνατά κι αν «χτυπήσεις». Η ζωή έτσι κι αλλιώς είναι ένας συνεχής αγώνας με μικρά διαλείμματα ευτυχίας. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας φιλαράκια μου που κάθε χρόνο μεγαλώνει», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Βρεττός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: