“Ντροπή”: Τεράστια απρέπεια στη Ζωζώ Σαπουντζάκη ενώ δίνει μάχη για την υγεία της, έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας

February 21, 2024

“Ντροπή”: Τεράστια απρέπεια στη Ζωζώ Σαπουντζάκη ενώ δίνει μάχη για την υγεία της, έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας


Διαφ.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή “Πρωινό”, σήμερα, Τρίτη, καθώς την ώρα που μιλούσαν για τα νεότερα της υγείας της Ζωζώς Σαπουντζάκη, είδε δημοσιεύματα που αφορούσαν την διαθήκη της ηθοποιού.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής, με αφορμή την κατάσταση της υγείας της Ζωζώς Σαπουντζάκη, «διαβάζω μία αθλιότητα της τελευταίες ημέρες σε site και εφημερίδες, έχουν πεθάνει έναν άνθρωπο πολύ πριν την ώρα του, είναι ντροπή όταν ένας άνθρωπος δίνει μία μάχη για την υγεία του, να υπάρχουν δημοσιεύματα που λένε την λέξη διαθήκη. Πού θα πάει το σπίτι στην Κινέτα; που θα πάει το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγιτου, η πανάκριβη γκαρνταρόμπα και τα χρήματα… Μα δεν ντρεπόμαστε λίγο ειλικρινά; Δημοσιεύματα που να μιλάνε για διαθήκη; Ετοιμάστε τα και βάλετε τα σε μία γωνία τι να πω. Είναι δυνατόν να τα δημοσιεύεται; κάπου Όπα! Ντροπή».

Ο Γιώργος Λιάγκας κατακεραυνώνει τους δημοσιογράφους

Και πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας «δεν γίνεται, δεν είναι δυνατόν να ζει ο άνθρωπος και θα ζήσει πολύ ακόμα και δεν ξέρουμε πόσο έχει γραμμένο για τον καθένα. Δεν γράφουμε για διαθήκη, δεν διδάσκεται σε σχολή, αυτό δεν είναι θέμα δημοσιογραφίας, είναι αυτονόητο, είναι ανθρώπινο, πρέπει να είσαι ηλίθιος και απάνθρωπος για να το κάνεις αυτό. Δεν είναι θέμα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δεν διδάσκεται από κάποιον η λογική και ο ανθρωπισμός του καθένα, δεν το κάνεις».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: