Βγαλμένο από σελίδες περιοδικού: Το σπίτι Χρανιώτη-Αβασκαντήρα στο κέντρο της Αθήνας είναι το όνειρο κάθε διακοσμητή

February 21, 2024
Από σελίδες περιοδικού προέρχεται: Το σπίτι Χρανιώτη-Αβασκαντήρα στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί το όνειρο κάθε διακοσμητή.

Βγαλμένο από σελίδες περιοδικού: Το σπίτι Χρανιώτη-Αβασκαντήρα στο κέντρο της Αθήνας είναι το όνειρο κάθε διακοσμητή


Διαφ.

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια στην ελληνική showbiz. Μάλιστα, το 2020 η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε εφόσον υποδέχθηκαν στην οικογένεια τους ένα νέο μέλος. Φυσικά, μιλάμε για τον γιο τους Αλέξανδρο.

Γιώργος

Έχετε περιέργεια να δείτε το σπίτι του ηθοποιού και της χορεύτριας; Εμείς αν είμασταν στην θέση σας σίγουρα θα είχαμε μιας και το ζευγάρι έχει μία ιδιαίτερη και μοναδική αισθητική που φρόντισαν να την ενσωματώσουν και στο σπίτι τους.

Αρχικά, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβσκαντήρα μαζί με τον γιο τους, διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας, σε μία πολυκατοικία όπου κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει και άλλους ανθρώπους του χώρου, κυρίως ηθοποιούς. Το ζευγάρι μοιράζεται μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media αρκετά στιγμιότυπα που φανερώνονται πτυχές του σπιτιού τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και εμείς δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε την αισθητική του ζευγαριού.

Η boho διακόσμηση

Το παιδικό δωμάτιο του μικρού Αλέξανδρου είναι διακομισμένο με ουδέτερους τόνους με ιδιαίτερη προτίμηση στο ξύλο.

Γενικότερα, απ’ όσο έχουμε παρατηρήσει το ζευγάρι προτιμά το ξύλο να υπάρχει σε έντονο στοιχείο στο σπίτι. Άλλωστε προσφέρει μία μοναδική ζεστασιά στο μάτι. Ένα άλλο δωμάτιο που ξεχωρίσαμε, και μπορούμε να πούμε ότι το ζηλέψαμε και λίγο είναι η κουζίνα. Υπάρχει μία ξύλινη νησίδα στο κέντρο αλλά και κάποια boho, ψάθινα φωτιστικά.

Αναφορικά με το εξωτερικό τμήμα του σπιτιού, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα έχουν μία μαγευτική θέα. “Πιάτο” όλη την Αθήνα. Το μπαλκόνι τους επίσης κοσμεί και μία σανίδα του σερφ, μία δραστηριότητα που απολαμβάνει πολύ ο γνωστός ηθοποιός.

width=650


Πηγή

Διαβάστε επίσης: