Τόνυ Δημητρίου: “Με τα παιδιά μου θα ξανασυστηθούμε μετά την εφηβεία. Τα μεγαλώνει η μαμά τους με τον σύζυγό της”

February 21, 2024

Τόνυ Δημητρίου: “Με τα παιδιά μου θα ξανασυστηθούμε μετά την εφηβεία. Τα μεγαλώνει η μαμά τους με τον σύζυγό της”


Διαφ.

Ο Τόνυ Δημητρίου σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Ελένη”, αναφέρθηκε στον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, τη σχέση του με τα παιδιά του και την καριέρα του.

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην είχε οικονομικές δυσκολίες, ειδικά στο ξεκίνημα της καριέρας του. Είχα παράδειγμα τον πατέρα μου, που ήταν από τους πιο γνωστούς Κύπριους ηθοποιούς, που πάντα έκανε κι άλλες δουλειές, δηλαδή είχε ένα διαφημιστικό γραφείο, θυμάμαι κάποτε είχαμε και ένα βίντεο κλαμπ. Όταν έρχονται νέοι άνθρωποι και μου λένε ότι θέλουν να γίνουν ηθοποιοί τους λέω “ωραία και τι δουλειά θα κάνεις;”. Δηλαδή, θέλω να πω ότι πρέπει να βρεις έναν τρόπο να εξασφαλίσεις τα προς το ζην για να υπηρετήσεις καλύτερα αυτή την τέχνη».

Όσον αφορά τα παιδιά του, που είναι στην εφηβεία, ο Τόνυ Δημητρίου επεσήμανε ότι «το ζόρι το περνάει η μαμά τους που τα μεγαλώνει, με τον υπέροχο σύζυγό της, να είναι καλά οι άνθρωποι. Αυτή είναι ο κυματοθραύστης μου. Δεν θα έμπαινα εμπόδιο στην ευτυχία της μητέρας τους ποτέ, ακόμη και αν διαφωνούσα με κάποια απόφαση. Γιατί αυτό είναι το περιβάλλον των παιδιών, οπότε προστατεύεις τα παιδιά, φροντίζοντας πάντα τη μητέρα, ό, τι και αν συμβαίνει».

Σχετικά με τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του, σημείωσε «έχω χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια. Σαφώς και δεν ήταν όλες οι μέρες ίδιες, αλλά με καλή θέληση και διάλογο λύνονται όλα».

Η σχέση που έχει η σύντροφος του Τόνυ Δημητρίου με τα παιδιά του

Για τη σχέση που έχει στη ζωή του, ο Τόνυ Δημητρίου ανέφερε ότι «εγώ ενώ ήμουν σε μια σχέση αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό, τα παιδιά μου το έμαθαν αφού αποκαταστάθηκε η μαμά τους. Δεν ήθελα ποτέ να τους περάσει η ιδέα ότι κάποια άλλη γυναίκα ήταν το θέμα μας, γιατί δεν ήταν. Με τα παιδιά μου πιστεύω θα ξανασυστηθούμε μετά την εφηβεία και την ενηλικίωσή τους. Τα παιδιά μου έχουν γνωρίσει τη Στεφανία και εκείνη τα αγαπάει πολύ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: