Λύθηκε το μυστήριο: Εκεί κρύβονται τα παιδιά των Παλαιοχριστιανών της Κορινθίας-Οι 2 γάμοι του 47χρονου & το παρελθόν

February 21, 2024

Λύθηκε το μυστήριο: Εκεί κρύβονται τα παιδιά των Παλαιοχριστιανών της Κορινθίας-Οι 2 γάμοι του 47χρονου & το παρελθόν


Διαφ.

Τα παιδιά των Παλαιοχριστιανών της Κορινθίας, αναζητούνται από την Αστυνομία, την ίδια στιγμή που ο 47χρονος πατέρας είναι κρατούμενος και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, κατηγορούμενος για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ALPHA, τα παιδιά με τη μητέρα έχουν κρυφτεί σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Τα παιδιά των Παλαιοχριστιανών θα υποβληθούν σε τεστ DNA

Στο μεταξύ, εισαγγελική διάταξη για τη διενέργεια DNA στα παιδιά των Παλαιοχριστιανών της Κορινθίας έχει λάβει η αστυνομία, όπως ανέφερε ο ALPHA.

Η εν λόγω διάταξη δεν υποχρεώνει τον πατέρα να κάνει το τεστ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος του πατέρα του ζητά να υποβληθεί σε DNA.

Εξάλλου, ο 47χρονος πατέρας με καταγωγή από την Ικαρία, μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχασε τον πατέρα του σε νεαρή ηλικία, ενώ η μητέρα του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, σύμφωνα με άτομα που μίλησαν στον ALPHA.

Τα νεανικά του χρόνια τα έζησε σε Αθήνα και Ικαρία, ασχολήθηκε με τη μουσική και εργάστηκε σε σχολείο, όπου παραιτήθηκε, καταγγέλλοντας το εκπαιδευτικό σύστημα.

Από το 2008 έως το 2020, εργάστηκε ως υπάλληλος στα απορριμματοφόρα του δήμου Ηλιούπολης και οργανώθηκε στη Χρυσή Αυγή.

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι, τον Σεπτέμβριο του 2020, πήρε μετάταξη στην καθαριότητα του δήμου Ερέτριας, καθώς επικαλέστηκε θέματα υγείας και τότε η οικογένεια μετοίκισε στην ορεινή Κορινθία, φτιάχνοντας την κοινότητα των «παλαιοχριστιανών».

Το 2001 και το 2002, απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο δύο παιδιά, τα οποία φιλοξενήθηκαν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, μετά από μικρή παραμονή σε μοναστήρι, με βάσει τις πληροφορίες.

Όπως υπογραμμίζει ο ALPHA, τα δύο παιδιά έμειναν στο «Χαμόγελο» μέχρι το 2014 και μετά πήγαν στο σπίτι της γιαγιάς τους, η οποία επεσήμανε ότι η πρώτη σύζυγος του «παλαιοχριστιανού», μετά τον χωρισμό τους, έφτιαξε τη ζωή της και είναι μια χαρά, τονίζοντας «αυτός ο άνθρωπος ήταν μια άσχημη παρένθεση για όλους μας. Αρκετά παιδεύτηκε η εγγονή μου και η μητέρα της από αυτόν».

Ο 47χρονος πατέρας απέκτησε τέσσερα παιδιά, με τη δεύτερη σύζυγό του, που σήμερα είναι 6, 13, 15 και 22 ετών και εντοπίστηκαν να ζουν στα λαγούμια της Κορινθίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: