“Από την εκπομπή της Φαίης δεν πληρώθηκα ποτέ. Νομίζω ότι ποτέ κανένας δεν πήρε λεφτά. Κανένας δεν πληρωνόταν”

February 21, 2024

“Από την εκπομπή της Φαίης δεν πληρώθηκα ποτέ. Νομίζω ότι ποτέ κανένας δεν πήρε λεφτά. Κανένας δεν πληρωνόταν”


Διαφ.

Ο Διονύσης Αλέρτας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “On Time” Σαββατοκύριακο και στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, αναφέρθηκε στο πέρασμά του από την τηλεόραση και στη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, καθώς και στις φήμες ότι δεν παραβρέθηκε στη βάφτιση του γιου του.

Όπως υπογράμμισε ο pastry chef «τώρα πια δεν βλέπω καν τηλεόραση, έχω συνδρομητικά. Έχουν κουράσει τα παιχνίδια όπως το MasterChef, έτσι νομίζω. Δεν υπάρχουν μάγειρες και ζαχαροπλάστες να δουλέψουμε μαζί, τα παιχνίδια πώς γεμίζουν δεν ξέρω. Με το Survivor δεν ασχολούμαι καν, δεν μου λέει κάτι».

Ο Διονύσης Αλέρτας δεν πληρώθηκε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά, ο Διονύσης Αλέρτας επεσήμανε «ποτέ δεν ήμουν κάθε μέρα στην τηλεόραση. Ήμουν στη Φαίη Σκορδά μία φορά την εβδομάδα. Ήταν ωραίο, αλλά δεν είχα τόσες ευθύνες στη δουλειά μου, όπως τώρα. Από την εκπομπή της Φαίης δεν πληρώθηκα ποτέ. Νομίζω ότι ποτέ κανένας δεν πήρε λεφτά, κανένας δεν πληρωνόταν».

Οι φήμες για απουσία του Διονύση Αλέρτα από τη βάφτιση του γιου του

Ερωτηθείς εάν ισχύει ότι δεν πήγε στη βάπτιση του παιδιού του, σημείωσε «όχι, μωρέ, αυτό είναι αστείο. Δεν μπορεί να γίνει βάπτιση αν δεν υπογράψει ο μπαμπάς, εφόσον είναι στη ζωή, κι εγώ ζω, δόξα τω Θεώ. Έγινε ένα λάθος σκηνικό από την πρώην σύζυγό μου, οπότε το διορθώσαμε. Έγινε μία ανάρτηση από εκείνη κι ήταν λάθος της, αλλά εντάξει, δεν πειράζει, το συγχωρώ κι αυτό. Έχω χωρίσει. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είμαι, δεν είναι κρυφό, ούτε κάτι που δεν το λέμε. Άμα κάτι «δεν πάει»… δεν πάει, δεν μπορείς να το τραβάς από τα μαλλιά για να πάει, ούτε υπάρχει λόγος. Τα παιδιά θέλουν καλούς γονείς, όχι καλούς συζύγους».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: