«Είπε ότι πεινάει, έπρεπε να το ξεπεράσει μόνος όχι να παρακαλάει»: Σάλος με τις δηλώσεις για Γιώργο Λαμπάτο

February 21, 2024

«Είπε ότι πεινάει, έπρεπε να το ξεπεράσει μόνος όχι να παρακαλάει»: Σάλος με τις δηλώσεις για Γιώργο Λαμπάτο


Διαφ.

Ο Φώτης Σπύρος μίλησε για τον Γιώργο Λαμπάτο, τις άσχημες συμπεριφορές που έχει βιώσει στο θεατρικό σανίδι και για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και όταν ρωτήθηκε για τον συνάδελφό του, που μέχρι πρόσφατα ζούσε στην ανέχεια και δέχτηκε βοήθεια από πολύ κόσμο, σχολίασε: «Ουσιαστικά ο εαυτός μας πρέπει να μας βοηθήσει, εμείς να δούμε τι κάνουμε λάθος και να ζητήσουμε τη λύση μας. Τα θέματα είναι δικά μας και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

Για το ίδιο θέμα, ο Φώτης Σπύρος τόνισε: «Είναι ένα ταλαντούχο και πολύ καλό παιδί, γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο; Υπάρχει ένας λόγος. Κι άλλοι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, πρέπει να δούμε την αλήθεια στα μάτια και να προχωρήσουμε. Νομίζω ότι ο Γιώργος είναι πολύ δυνατός και πρέπει να το ξεπεράσει, δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου, μπορεί και μόνος του».

«Έχω βιώσει κι εγώ άσχημες συμπεριφορές, αλλά τότε ήμουν μικρός και το βούλωνα. Έχω φάει ξύλο πάνω στη σκηνή»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμη στη μάχη που έδωσε ο ίδιος με τον αλκοολισμό, εξηγώντας: «Είχα εξάρτηση από το αλκοόλ, ζήτησα βοήθεια. Έχω να πιω εφτά χρόνια! Μπορείς να το παλέψεις και να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πολύ δύσκολος άνθρωπος- ούτε πριν θα συνεργαζόμουν μαζί του. Έχω βιώσει κι εγώ άσχημες συμπεριφορές, αλλά τότε ήμουν μικρός και το βούλωνα. Έχω φάει και ξύλο πάνω στη σκηνή. Μου ασκούσε βία και κάποια στιγμή τον κόλλησα στον τοίχο».

Παράλληλα, ο Φώτης Σπύρος έκανε μια αναφορά στις συμπεριφορές που υπέστη εξαιτίας της σεξουαλικότητάς του. «Εκείνες τις εποχές ήταν πολύ πιο δύσκολα. Όταν για πρώτη φορά συνειδητοποίησα τι συμβαίνει σε μένα, είπα “γιατί σε μένα;”» υπογράμμισε.

Κλείνοντας, ο Φώτης Σπύρος μίλησε σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τη στάση της Εκκλησίας. «Σίγουρα πρέπει δύο άνθρωποι να παντρεύονται και να κάνουν ό,τι θέλουν. Η θέση της Εκκλησίας είναι αυτή που έπρεπε να είναι. Ξέρουμε τι γίνεται στην Εκκλησία. Υπάρχουν πολλοί γκέι ιερείς. Και; Άνθρωποι είναι και αυτοί» είπε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: