Σούσουμο με αυτά που είπε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ο Τσαφούλιας λέει μπαρούφες. Εγώ όμως κάνω καλό»

February 21, 2024

Σούσουμο με αυτά που είπε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ο Τσαφούλιας λέει μπαρούφες. Εγώ όμως κάνω καλό»


Διαφ.

Τα όσα είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας για τον Πάνο Βλάχο και το θέμα των Τεμπών σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και η ομάδα του, το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου. Όπως είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 πως η άποψή του είναι λάθος και «όλο αυτό που ακούγεται είναι μία μεγάλη μπαρούφα».

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Επειδή εγώ τον εκτιμώ τον Τσαφούλια, και συμφωνώ σε πάρα πολλές από τις απόψεις του, θεωρώ ότι είναι λάθος η άποψή του. Όλο αυτό που ακούγεται είναι μεγάλη μπαρούφα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στη δική μας εκπομπή.

Κι εγώ είμαι τυχερός που είμαι στον ΑΝΤ1 τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου, έχει να κάνει με το ότι και ο αείμνηστος πατέρας Κυριακού -γιατί αυτός μας πήρε με τη Φαίη εδώ- και ο γιος του που έχει αναλάβει τα ηνία ουδέποτε έχει σηκώσει είτε άμεσα, είτε έμμεσα μέσω διευθυντικού στελέχους να μας πεις «πες το ένα, πες το άλλο». Είμαι πολύ τυχερός που είμαι σε αυτό το περιβάλλον. Και βλέπετε έναν άνθρωπο που δεν κρατιέται και δεν έχω όριο.

Επίσης, είναι καλό που τις μισές μέρες με χαρακτηρίζετε ακραίο Νεοδημοκράτη και τις άλλες μισές Πασόκο και Συριζαίο και με βρίζετε. Κοιμάμαι ήσυχος το βράδυ γιατί αφού με βρίζετε, κάτι καλό μάλλον κάνω. Το πρόβλημα είναι γι’ αυτούς που τους βρίζουν οι μισοί. Άρα είναι πολύ κουτό να λένε ότι ξαφνικά πέφτει το θέμα των Τεμπών. Σε ό,τι αφορά εμάς, δεν υπήρχε εκπομπή που να το σήκωσε πιο πολύ από τους άλλους… Κι εγώ τάχθηκα με τον Πάνο Βλάχο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: