Ξεσπά ο «Παλαιοχριστιανός»: «Χάρη σας κάνω που δουλεύω. Στη Γερμανία θα ζούσα με επιδόματα – Αδέρφια, αντισταθείτε»

February 22, 2024

Ξεσπά ο «Παλαιοχριστιανός»: «Χάρη σας κάνω που δουλεύω. Στη Γερμανία θα ζούσα με επιδόματα – Αδέρφια, αντισταθείτε»


Διαφ.

Απίστευτες ατάκες από τον παλαιοχριστιανό Μανώλη ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ ανέφερε πως κάνει και χάρη που παίρνει λεφτά από το δημόσιο ενώ δεν δουλεύει!

Απίστευτο μανιφέστο από τον 45χρονο παλαιοχριστιανό στην Κορινθία, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία Κορίνθου μέχρι να δικαστεί.

«Αδέρφια δεν σας ακούνε» ανέφερε φωνάζοντας μπροστά στις κάμερες για τους… κατατρεγμένους στην Ελλάδα ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν θα υποβληθεί σε τεστ DNA για λόγους πίστεως.

«Αδέρφια, μη φωνάζετε, δεν σας ακούν, γυρίστε τους πλάτη, μόνο αυτό τους πονάει

Όταν τους γύρισα την πλάτη ενδιαφέρθηκαν. Κάτι μου είπαν για την κόρη μου που προέρχεται από ιδρυματισμό. Η κοινωνία σε έχει καταστρέψει και μετά σου ζητάει και τα ρέστα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, φεύγοντας είπε με κάθε θράσος πως «χάρη κάνω που δουλεύω, θα μπορούσα να πάρω σύνταξη, έχω 15 χρόνια αναπηρίας», ωστόσο έχει να δουλέψει 3 χρόνια!

«Η πρόεδρος ήθελε να γίνει σήμερα η δίκη, δεν έχω πειράξει κάποιον άνθρωπο», πρόσθεσε, φεύγοντας αγκαλιασμένος με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

Κορινθία – Παλαιοχριστιανός: «Για λόγους πίστης αρνήθηκα το DNA – Δεν ξέρω πού είναι η γυναίκα και τα παιδιά μου»

Η δίκη θα γίνει στις 4 Μαρτίου.

Τώρα το παίζει… ψυχολογικά ασθενής ο παλαιοχριστιανός – Το αίτημα που κατέθεσε

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών», οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στο αυτόφωρο της Κορίνθου ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών», που βρέθηκε να ζει σε λαγούμια στην Ορεινή Κορινθία, καθώς οδηγείται στο αυτόφωρο για μια σειρά από αδικήματα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 45χρονος ζητά γνωμάτευση από πραγματογνώμονα σχετικά με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει και συγκεκριμένα ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 45χρονος κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως είχε περάσει από σχετική επιτροπή το 2020 και λόγω του κορονοϊού δεν ανανεώθηκε. Ο κατηγορούμενος ζητά από το δικαστήριο μέσω του δικηγόρου του να εξεταστεί από πραγματογνώμονα, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως το αίτημά του καταχωρήθηκε και αναμένονται ανακοινώσεις για το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί.

Ορεινή Κορινθία: Ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα ο 45χρονος πατέρας των «παλαιοχριστιανών»

Αρνείται να δώσει DNA

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της οικογένειας συνελήφθη την Κυριακή στην Ορεινή Κορινθία, για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για τη μη συμμόρφωση με τον νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Σημειώνεται πως τα τρία ανήλικα παιδιά της οικογένειας εξακολουθούν να είναι άφαντα – μαζί με την μητέρα – και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά έχει εκδοθεί εισαγγελική διάταξη ώστε να γίνει τεστ DNA στα παιδιά ειδικά μετά την επιμονή της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας να μην αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Ο πατέρας αρνείται να δώσει DNA. Ο 45χρονος πατέρας που αυτοπροσδιορίζεται παλαιοχριστιανός εργαζόταν για περισσότερο από τρία χρόνια στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ερέτριας με τηλεργασία από το λαγούμι των 30 μέτρων στην ορεινή Κορινθία.

Στην Αττική τα παιδιά, έρευνες σε μοναστήρια

Για έρευνες της αστυνομίας σε δύο μοναστήρια και σε διαμέρισμα που φέρεται να διέμενε η μητέρα του 45χρονου Μανώλη, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνης σήμερα, κάνουν λόγο νέα στοιχεία για την υπόθεση με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Αυτά αναφέρθηκαν από τον ΑΝΤ1 και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα παιδιά, που αναζητούνται ακόμη, κινούνται στην περιοχή της Αττικής. Τα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας παρέμειναν στο λαγούμι των παλαιοχριστιανών.

Ο 45χρονος, ο οποίος κρατείται αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Σε βάρος του 45χρονου πατέρα των παλαιοχριστιανών έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για τη μη συμμόρφωση με τον νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Τι είπε συγγενής του

Συγγενής του 45χρονου που μίλησε στον ΑΝΤ1 ανέφερε για το προφίλ του 45χρονου.

«Ήταν πανέξυπνος, όταν πήγε στην Αθήνα συνδέθηκε με έναν παλαιοημερολογίτη παπά, και ασπάσθηκε την φιλοσοφία. Δεν είναι καθόλου επιθετικός, έχει μια πεποίθηση, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακός πατέρας. Αυτά που λένε για αιμομιξία δεν ισχύουν», ανέφερε.

Σε ερώτημα γιατί έχει κρύψει τα παιδιά ο συγγενής του απάντησε: «Φοβάται μην του τα πάρουν , 4-5 χρόνια ήταν στο βουνό, ο δήμος, η πρόνοια δεν ενδιαφέρθηκαν».

Συγγενής 45χρονου Παλαιοχριστιανού στο Πρωινό – 21/02/2024

«Δεν πίστευα ότι θα δω τέτοια εικόνα εκεί που έμενε ο αδελφός μου», λέει η αδερφή του 45χρονου

Επίσης η Δήμητρα Καλαϊτζιδάκη, αδερφή του 45χρονου μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 δηλώνοντας: «Δεν πίστευα ότι θα δω τέτοια εικόνα εκεί που έμενε ο αδελφός μου».

«Έχω παιδί και πηγαίνει σχολείο, δεν γνώριζα γιατί ο αδερφός μου δεν πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο. Όταν γίνεται bullying στα σχολεία και παιδιά κινδυνεύουν το κράτος θα κάνει κάτι; Δεν ξέρω τον λόγο που δεν τα πήγαινε, δεν ξέρω αν δεν τα πήγαινε για αυτό τον λόγο ή για τον παλαιοχριστιανισμό», ανέφερε.

«Ο αδερφός μου ήταν άνεργος άνευ αποδοχών για δύο χρόνια, δεν δούλευε για δέκα χρόνια», πρόσθεσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: