Έκλεψε τη λάμψη από τη μητέρα της: Η κούκλα κόρη της Θεοδωρίδου, άβαφη, με μίνι & μπότες μαγνήτισε τα βλέμματα

February 22, 2024
Αφαίρεσε τη λάμψη από τη μητέρα της: Η όμορφη κόρη της Θεοδωρίδου, χωρίς μακιγιάζ, με μίνι φόρεμα και μπότες, προσέλκυσε τα βλέμματα.

Έκλεψε τη λάμψη από τη μητέρα της: Η κούκλα κόρη της Θεοδωρίδου, άβαφη, με μίνι & μπότες μαγνήτισε τα βλέμματα


Διαφ.

Μια βραδινή έξοδο με την κόρη της έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η Χριστιάνα Μπέτα είναι η μεγαλύτερη κόρη της τραγουδίστριας η οποία έχει καλλιτεχνική φλέβα σαν τη μητέρα της αλλά σε διαφορετικό τομέα.

Μαμά και κόρη έκαναν μια βραδινή εμφάνιση με τη 29χρονη να εντυπωσιάζει με το πολύ cool βραδινό look της. Σχεδόν άβαφη, με τα μαλλιά της πολύ απλά ισιωμένα, η κόρη της Θεοδωρίδου έκανε τον απόλυτο στιλιστικό συνδυασμό. Επέλεξε ένα μίνι φόρεμα το οποίο ήταν σε χαλαρή γραμμή και εφαρμογή, και το συνδύασε με δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατο.

Αντί για τις over the knee μπότες, η νεαρή επέλεξε τις απλές δερμάτινες μπότες που είχαν χαλαρή εφαρμογή στη γάμπα της. Με αυτό τον τρόπο δημιούργησε ένα άψογο βραδινό look χωρίς καμία δόση υπερβολής και με έμφαση στην κομψότητα.width=640

Η Χριστιάνα, είναι η κόρη της Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία, Τάκη Μπέτα, η οποία ασχολείται με τη ζωγραφική. Έχει φοιτήσει σε τμήμα Νομικής στο Λονδίνο, συχνάζει σε in στέκια της πόλης και έχει το δικό της στιλ.

width=640

width=640

width=640


Πηγή

Διαβάστε επίσης: