Περήφανοι γονείς Παύλος και Μαρί Σαντάλ: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον γιο τους Κωνσταντίνο & όλοι τους συγχαίρουν

February 22, 2024

Περήφανοι γονείς Παύλος και Μαρί Σαντάλ: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον γιο τους Κωνσταντίνο & όλοι τους συγχαίρουν


Διαφ.

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλύξμπουργκ μετακόμισε στο Λος Άντζελες, προκειμένου να σπουδάσει κινηματογράφο, μετά τον χωρισμό του με το μοντέλο και ηθοποιό Πόπι Ντελαβίν.

Ειδικότερα, ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Παυλου και της Μαρί Σαντάλ, αν και κρατάει χαμηλό προφίλ, απασχολούσε τα φώτα της δημοσιότητας, λόγω της σχέσης του με το 37χρονο μοντέλο Πόπι Ντελεβίν, κόρη του διάσημου μοντέλου Κάρα Ντελεβίν.

Η σχέση τους διήρκεσε δύο χρόνια, αλλά έληξε σε απόλυτα φιλικό κλίμα και όπως αναφέρει βρετανική εφημερίδα, που επικαλέστηκε πηγή από το περιβάλλον τους, «βρίσκονται απλώς σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους. Δεν υπάρχει εχθρότητα».

Οι καλλιτεχνικές ανησυχίες του Κωνσταντίνου Αλέξιου Γλύξμπουργκ

Ο «Τίνο», όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, έχει μετακομίσει στο Λος Αντζελες, ώστε να σπουδάσει σε σχολή κινηματογράφου. Παράλληλα με τις σπουδές του στο Wellington College στο Μπερκσάιρ και στο Πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσιγκτον, είχε πάντα καλλιτεχνικές ανησυχίες και εκτός από τη μουσική (παίζει πιάνο και κιθάρα), ζωγραφίζει, ενώ λατρεύει τη φωτογραφία και τον κινηματογράφο.

Μάλιστα, η πρώην σύντροφός του ήταν η μούσα του σε μια καλλιτεχνική ταινία που γύρισε για τη σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα Χερέρα, το περασμένο καλοκαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώην ζευγάρι, πέρυσι, βρέθηκαν στις Σπέτσες και απόλαυσε το ελληνικό καλοκαίρι.

Η Πόπη Ντελεβίν έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου της μόδας, έχει εμφανιστεί σε διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ έχει έντονη φιλανθρωπική δράση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους πέντε νονούς του 25χρονου είναι και ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Περιζήτητος εργένης ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλύξμπουργκ

Ο Κωνσταντίνος Αλέξιος Γλύξμπουργκ στο Λος Άντζελες για σπουδές


Πηγή

Διαβάστε επίσης: