«Απασφάλισε» ο 45χρονος «παλαıοχριστιανός»: Πήρε στο κινητό την Κατερίνα Καινούργιου και ξεκαθάρισε τα πάντα για το DNA

February 22, 2024

«Απασφάλισε» ο 45χρονος «παλαıοχριστιανός»: Πήρε στο κινητό την Κατερίνα Καινούργιου και ξεκαθάρισε τα πάντα για το DNA


Διαφ.

Απασφάλισε ο παλαιοχριστιανός πατέρας από την Κορινθία, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου μίλησε για τον δημόσιο διασυρμό του.

Ο άνδρας πήρε μόνος του τηλέφωνο την Κατερίνα Καινούργιου την ώρα της εκπομπής κιι τα έβαλα κατά τους συστήματος.

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός προβάλλεται έντονα από τα ΜΜΕ θέλησε να παρέμβει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, Μανώλης, δήλωσε ότι «Δεν ζούσαν σε λαγούμι τα παιδιά, ζούσαν σε ένα τροχόσπιτο, το μεγαλύτερο που υπάρχει σε κατασκευή. Η σπηλιά έχω εξηγήσει ότι ήταν μια εκκλησία».

Παράλληλα ο παλαιοχριστιανός αναφέρθηκε εκ νέου στον μισθό που λάμβανε από τον δήμο Ερέτριας, λέγοντας ότι από αυτά τα χρήματα έπρεπε να ζήσουν 8 άτομα και όχι μόνο εκείνος, ενώ ήταν κατηγορηματικός για το θέμα του DNA.

Όπως είπε, δεν πρόκειται να κάνει τεστ DNA, καθώς το χαρτί αναφέρει «για μελλοντικές χρήσεις» εξηγώντας έτσι ότι δεν δέχεται να έχουν το γενετικό του υλικό και να το φακελώσουν την οικογένειά του, ενώ ξέσπασε, λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν τα παιδιά να βλέπουν την οικογένεια να βγαίνει στα κανάλια, καθώς «είναι ιδιωτική».

Δείτε το βίντεο

Εργαζόμενη στο Δημóσιο ήταν και η σύζuγος του «Παλαıοχριστιανού»

Σήμερα ή τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία για διακοπή της μισθοδοσίας του 45χρονου αυτοαποκαλούμενου «Παλαιοχριστιανού» που ζούσε με την πολύτεκνη οικογένειά του στα λαγούμια της Ορεινής Κορινθίας. Ωστόσο τώρα, γίνεται γνωστό ότι και η -κατά τα άλλα αντισυμβατική- σύζυγός του, πληρωνόταν και εκείνη, από το Δημόσιο…

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η αυτοαποκαλούμενη «Παλαιοχριστιανή», Σεβαστή, ήταν υπάλληλος σε άλλο δήμο από αυτόν που εργαζόταν ο σύζυγός της. Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 η γυναίκα εργαζόταν με σύμβαση, σε κοινότητα της Αττικής, στο δασαρχείο, το 2018 – 2019…

Δείτε το βίντεο

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ένας υπάλληλος δασαρχείου, ήταν ιδιότροπη και τσακωνόταν συχνά…

Κόβουν το μισθό του 45χρονου

Υπενθυμίζεται ότι και ο σύζυγός της πληρωνόταν κανονικά κάθε μήνα από το Δήμο που σύμφωνα με τον ίδιο, εργαζόταν με… τηλεργασία. «Έχω τη βάση του δήμου στον υπολογιστή μου» είχε πει συγκεκριμένα στο LiveNews, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr είναι ζήτημα χρόνου -ίσως και ωρών- να κινηθεί η διαδικασία για να του κόψουν το μισθό.

Επίσης, έχει σταλεί έγγραφο στην Εισαγγελία από το Δήμο, για τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί και θα εξεταστεί αν με αυτές αν με αυτές, μπορούν σύμφωνα με τον νόμο να τον θέσουν σε αργία.

Από 17/1/24 έχει ξεκινήσει η πειθαρχική διαδικασία για τη διαθεσιμότητά του και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr θα έχει αναδρομική ισχύ από 1/1/24.

Τις επόμενες ώρες, ο 45χρονος αναμένεται να επισκεφθεί ξανά τον γιο του στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς χθες, δεν κατάφερε να τον δει.

Ο λόγος που δεν τον άφησαν, ήταν γιατί ήταν κλειστή η Εισαγγελία και δε μπορούσαν να πάρουν άδεια για να τον αφήσουν να μπει…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: