«Μετά χωρίσαμε…»: Αποκάλυψε χρόνια μετά όλη την αλήθεια ο Λιάγκας για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη

February 23, 2024

«Μετά χωρίσαμε…»: Αποκάλυψε χρόνια μετά όλη την αλήθεια ο Λιάγκας για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη


Διαφ.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε, χθες, Τετάρτη, ότι εκείνη και ο συμμαθητής της, Γιώργος Λιάγκας ήταν οι πιο αμίλητοι της τάξης τους.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την Ελένη Μενεγάκη

Σήμερα, Πέμπτη, το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε τη δική του αποκάλυψη, λέγοντας ότι όταν πήγαινε δημοτικό πηγαινοερχόταν στο σχολείο μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, αφού οι δυο τους έμεναν σε διπλανές πολυκατοικίες, στον Κολωνό και πως η παρουσιάστρια ήταν η πιο όμορφη του σχολείου.

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Γιώργου Λιάγκα ήταν δίπλα

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο παρουσιαστής της εκπομπή “Το Πρωινό” “εγώ ως παιδί ντρεπόμουν να βγαίνω να παίζω με τα άλλα παιδιά, ήμουν πολύ μοναχικό άτομο, που ακόμα και τώρα είμαι. Ευχαριστώ την Ελένη που το πιστοποιείσαι και η Ελένη ήταν ένα πολύ σεμνό και εσωστρεφές κορίτσι. Εμείς πηγαίναμε στον Κολωνό σχολείο, πηγαίναμε τρεις τάξεις μαζί μετά χωρίσαμε, γυμνάσιο χωρίσαμε, γιατί άλλαξα εγώ σχολείο. Είχαμε την σύμπτωση να μένουμε σε διπλανές πολυκατοικίες και αρκετά μακριά από το σχολείο. Ήταν κανένα δεκαπεντάλεπτο και για να μην πηγαίνουμε μόνο μας, πηγαίναμε μαζί με την Ελένη, δίναμε ραντεβού στη γωνία και πηγαίναμε ποδαράτα 15 λεπτά και γυρίζαμε. Το σχολείο ήταν μακριά, ήταν 15 λεπτά περπάτημα. Πηγαίναμε κάθε μέρα μαζί σχολείο και γυρίσαμε κάθε μέρα μαζί από το σχολείο… δεν κάναμε παρέα. Η Ελένη ήταν η πιο όμορφη του σχολείου, όχι ξανθιά ήταν καστανή”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: