Τη βοήθησε & έσωσε το σπίτι της από πλειστηριασμό: Συγκλονίζει η Νόρα Βαλσάμη – «Δεν έχω λεφτά. Η σύνταξη είναι 500 ευρώ»

February 23, 2024

Τη βοήθησε & έσωσε το σπίτι της από πλειστηριασμό: Συγκλονίζει η Νόρα Βαλσάμη – «Δεν έχω λεφτά. Η σύνταξη είναι 500 ευρώ»


Διαφ.

Ευχάριστα τα νέα για την ηθοποιό Νόρα Βαλσάμη, καθώς το σπίτι της στη Ραφήνα, το οποίο κόντεψε να χάσει σε πλειστηριασμό, το έχει πάρει πίσω.

Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά“, λέει η ίδια.

Η Νόρα Βαλσάμη είχε βρεθεί πριν από καιρό στο επίκεντρο της επικαιρότητας, όταν το σπίτι της στη Ραφήνα βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέη 18.000.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό, γνωστή εταιρεία παραγωγής ελληνικών ταινιών μεσολάβησε και το σπίτι σώθηκε μετά από διακανονισμό. Η ίδια η Νόρα Βαλσάμη δήλωσε σχετικά:

«Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε. Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα…».

Για την οικονομική της κατάσταση, η ηθοποιός είπε: «Δεν έχω λεφτά. Η σύνταξη είναι 500 ευρώ. Δεν φτάνει ούτε για να πάρα καφέδες και νερά. Ντροπή τους!»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: