«Εναλλακτική» μαμά η Τζούλια Αλεξανδράτου: Δίνει χρήματα στην ενός έτους κόρη της για να… μαθαίνει από νωρίς

February 23, 2024

«Εναλλακτική» μαμά η Τζούλια Αλεξανδράτου: Δίνει χρήματα στην ενός έτους κόρη της για να… μαθαίνει από νωρίς


Διαφ.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που πριν από ένα χρόνο περίπου έφερε στον κόσμο την κόρη της, Πάρις, έκανε μία ανάρτηση για εκείνη, αφού αποτελεί την πρώτη της προτεραιότητα.

Όπως είχε υπογραμμίσει το πρώην μοντέλο, στην πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της: “Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια. Καλωσόρισες ( 9 μήνες πέθανα) κανένας δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. Όλα μου”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο TikTok και μάλιστα, στα περισσότερα βίντεο που δημοσιεύει στον λογαριασμό της, πρωταγωνιστεί η κόρη της.

Τζούλια Αλεξανδράτου: «Στόχος είναι τα λεφτά»

«Στόχος είναι τα λεφτά» γράφει η Τζούλια Αλεξανδράτου σε ανάρτησή της με το μωρό της και μας θυμίζει την τεράστια επιτυχία που έκανε πριν μερικά χρόνια.

Ξετρελαμένη με την κόρη της η Τζούλια Αλεξανδράτου

Μάλιστα, προχθές, Τρίτη, δημοσίευσε ένα απόσπασμα, στο οποίο κρατάει στην αγκαλιά τη μικρή Πάρις και τη φιλάει στο μέτωπο, γράφοντας “Η μεγαλύτερη προσωπικότητα που έχω γνωρίσει. Όταν τη βλέπω τρομάζω γιατί είμαστε ίδιες”.

Η ανάρτηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Τζούλια Αλεξανδράτου κόρη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: