Είναι επίσημο: Μόλις «έσκασαν» τα ευχάριστα – Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

February 23, 2024

Είναι επίσημο: Μόλις «έσκασαν» τα ευχάριστα – Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


Διαφ.

Σε πελάγη ευτυχίας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, όταν η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας βρέθηκαν σε dinner σε χώρο όπου ανήκει στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο Πεδίον του Άρεως.

Το TLIFE ήταν στο σημείο και εξασφάλισε τα πρώτα στιγμιότυπα. Όπως θα δεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα εμφανίστηκε με ένα μαύρο ριχτό φόρεμα, που κάλυπτε τη φουσκωμένη της κοιλιά. Φανερά χαρούμενη και ευδιάθετη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε στους δημοσιογράφους και παρότι στην αρχή ήταν αρκετά συγκρατημένη, όταν όμως οι δημοσιογράφοι της ανέφεραν ότι τις τελευταίες ημέρες «φωτογραφίζεται» από τα site ως η παρουσιάστρια που είναι έγκυος, εκείνη έκανε την αποκάλυψη.

Χαρακτηριστικά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε πως επειδή είναι έτσι σαν άνθρωπος, δε θέλει να πει ψέματα και να κρύψει το ευτυχές γεγονός. Παραδέχτηκε λοιπόν ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ούτε το φύλο αλλά ούτε τον μήνα στον οποίο βρίσκεται. Αποκάλυψε όμως ότι όταν έμαθε για τη δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν μαζί με τον σύζυγό της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος απέκτησαν τον γιο τους, Βλάσση τον Ιανουάριο του 2023 και από τότε η ζωή τους άλλαξε ολοκληρωτικά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία της να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Θέλουμε να μεγαλώσει η οικογένειά μας, αν έρθει και δεύτερο παιδί είναι ευπρόσδεκτο» είχε πει η παρουσιάστρια πριν τον Γενάρη του 2024.

«Ο Βασίλης είναι πολύ τρυφερός και καλός με τον γιος μας. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο σύζυγο και μπαμπά από τον Βασίλη» είχε εξομολογηθεί επίσης η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον άντρα της ζωής της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: