Να αγιάσει το στόμα της: Η Ελένη Γερασιμίδου τόλμησε & είπε για τους δημοσιογράφους αυτό που ήθελαν να πουν όλοι οι Έλληνες

February 24, 2024

Να αγιάσει το στόμα της: Η Ελένη Γερασιμίδου τόλμησε & είπε για τους δημοσιογράφους αυτό που ήθελαν να πουν όλοι οι Έλληνες


Διαφ.

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για το ξέσπασμα Νταλάρα αλλά και για τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η ηθοποιός είπε στην εκπομπή «Fay’s Time» αρχικά, για τα 44 χρόνια κοινής πορείας της με τον Αντώνη Ξένο:

«Δεν υπάρχει μυστικό στον επιτυχημένο γάμο. Εμείς σκοτωνόμαστε μπροστά στον κόσμο, αλλά υπάρχει αγάπη. Πολλά δεν μπορώ στον σύζυγό μου, αλλά θαυμάζω την πολυπραγμοσύνη του. Γράφει πάρα πολύ ωραίους στίχους, σε αυτό του κρατάω κακία, γιατί θα μπορούσε να έχει βγάλει λεφτά όταν η δισκογραφία ήταν στο φόρτε της».

Η Ελένη Γερασιμίδου για τη νέα της παράσταση, τον σύζυγό της, τους δημοσιογράφους και τις εκπομπές

Η Ελένη Γερασιμίδου στη συνέχεια αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους της τηλεόρασης, λέγοντας:

«Οι δημοσιογράφοι κάνετε πολύ θόρυβο για το τίποτα. Ο Γιώργος Νταλάρας πήγε να δώσει μια συνέντευξη που έδωσε στη μνήμη για τον μεγάλο Τσιτσάνη. Δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ματσούκι και μετά να το κάνεις θέμα. Επίσης, να σας πω, τι είναι αυτό το ξεκατίνιασμα που κάνετε οι εκπομπές μεταξύ σας; Ο Νταλάρας δεν είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά τον σέβομαι πολύ».

Ακόμη, πρόσθεσε:

«Τα πάνελ είναι κριτές των πάντων. Η Φαίη Σκορδά μου ήταν πάντοτε είναι ευγενικό πλάσμα και δεν συμμετέχει σε αυτά. Θα πω “κοιτάξτε τα δικά σας χάλια”, εντάξει θα το το πω έτσι και ας γίνει πάλι θέμα».

Κλείνοντας, η Ελένη Γερασιμίδου ανέφερε:

«Όταν μου τηλεφωνούν από τις εκπομπές, ξέρω ότι έχει γίνει κάτι ασήμαντο για την κοινωνία» και σχολίασε για όσα έχουν συμβεί με τον Πάνο Βλάχο και τα αρνητικά σχόλια που εισέπραξε:

«Δεν θα μας πει κανένας τι είναι αστείο και τι δεν είναι αστείο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: