«Άσταψε και βρόντηξε» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Super Κικής: «Ντροπή! Μάλλον ξέχασε τι σημαίνει να χάνεις ένα μωράκι»

February 24, 2024

«Άσταψε και βρόντηξε» ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Super Κικής: «Ντροπή! Μάλλον ξέχασε τι σημαίνει να χάνεις ένα μωράκι»


Διαφ.

Στα “μαχαίρια” ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με τη Super Kiki, μετά από ένα σχόλιο που έκανε η ινφλουένσερ για ένα βίντεο που ανήρτησε το ζευγάρι.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την σύντροφό του, Ιλάειρα Ζήση έκαναν μια γιορτή και αποκάλυψε το φύλο του μωρό τους. Ακολούτθησε ένα video όπου οι δυο γονείς έκαναν τις προβλέψεις τους για το αν θα είναι κοριτσάκι ή αγοράκι. Αυτό το video μάλιστα χρησιμοποιήθηκε από τη Super Kiki στο Tik Tok της και προκάλεσε την αντίδραση του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, η Super Kiki ανέβασε το Video όπου η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αναφέρουν με χαρά ποιο πιστεύουν ότι θα είναι το φύλο του μωρού. Και κατά τη διάρκειά του, εκείνη έδειχνε να το σατιρίζει.

@super_kikiii #ντουέτο με @Μαυρίκιος Μαυρικίου #superkikiii???? #gamotinpatra #block ♬ πρωτότυπος ήχος – Μαυρίκιος Μαυρικίου

Αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα το ζευγάρι και η κόντρα δεν άργησε να έρθει. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με video στο Instagram του χαρακτηρίζει χυδαία την προσέγγιση από τη Super Kiki.

«Θα ήθελε να πω στη Super Kiki, με την οποία δεν γνωριζόμαστε, επειδή πολλοί μου έστειλαν αυτό το χυδαίο video που ειρωνεύεται ένα ζευγάρι που έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωρό. Θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πώς είναι αυτό το συναίσθημα. Μάλλον το ξέχασε. Και να της ευχηθώ πολύ σύντομα να το ξανανιώσει για να καταλάβει πως δεν χωρούν ειρωνείες με τη χαρά ένος ζευγαριού που περιμένει το μωρό του. Αυτά μόνο, να είσαι καλά. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ και εγώ κλαι η Ιλάειρα. Την αγάπη μας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: