Τη γνώρισε στην κηδεία του γιου της: 18χρονος παντρεύτηκε 71χρονη γιαγιά & ζουν τον έρωτά τους παρά τα σχόλια

February 24, 2024

Τη γνώρισε στην κηδεία του γιου της: 18χρονος παντρεύτηκε 71χρονη γιαγιά & ζουν τον έρωτά τους παρά τα σχόλια


Διαφ.

Ένας 18χρονος πήγε σε μία κηδεία, μαζί με τη θεία του, το 2015 και γνώρισε εκεί τη σύζυγό του, η οποία τότε ήταν 71 ετών και θρηνούσε τον θάνατο του γιου της.

Ειδικότερα, ο Γκάρι Χάρντγουικ ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα την Αλμέδα και παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, δύο εβδομάδες αργότερα, παντρεύτηκε και μετακόμισε στο σπίτι της, που ζούσε με ένα από τα εγγόνια της που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερο από τον σύζυγό της.

Από τότε έχουν περάσει έξι χρόνια και το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί, ενώ ανεβάζει βίντεο στο TikTok και μιλάει για την καθημερινότητά του.

Μάλιστα, στο τελευταίο βίντεο που ανέβασαν, το οποίο δείχνει φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους, κατάφερε να γίνει viral.

«Γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου όταν ήμουν 18 και εκείνη 71. Είμαστε μαζί σχεδόν έξι χρόνια και κάθε μέρα την ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ», υπογραμμίζει ο 18χρονος στο βίντεο.

«Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε σχέσεις και έχουν την ίδια ηλικία, αλλά απλά δεν είναι τόσο συμβατοί λόγω των διαφορετικών ενδιαφερόντων και των χόμπι τους» επεσήμανε για τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του, απαντώντας σε χρήστη.

Ο 18χρονος πιστεύει ότι ο Θεός του έστειλε την 71χρονη σύζυγό του

Ερωτηθείς για το πώς θα το αντιμετώπιζε αν πέθαινε η Αλμέδα, απάντησε «αυτή είναι μια ερώτηση που δεχόμαστε συχνά. Είναι λίγο περίεργο ερώτημα και […] μόνο επειδή κάποιος είναι μεγαλύτερος από εσάς και είστε με αυτό το άτομο, δεν σημαίνει ότι πρόκειται να πεθάνει αυτός πρώτος. Η Αλμέδα είναι τόσο μικρή στην καρδιά που δεν μας ενοχλεί ποτέ η ηλικία, ποτέ δεν το σκεφτόμαστε πραγματικά. Απλώς ξέρω ότι ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου εκείνη την ημέρα και μπήκε στη ζωή μου».

18χρονος ερωτεύτηκε 71χρονη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: