“Έγραψε”: Το αφεντικό του ζήτησε να πάει 5′ νωρίτερα στη δουλειά & η απάντησή του κάνει τον γύρο του διαδικτύου

February 23, 2024
Έγραψε: Ο εργοδότης του του ζήτησε να πάει 5 ώρες νωρίτερα στη δουλειά και η απάντησή του γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Έγραψε: Το αφεντικό του ζήτησε να πάει 5 νωρίτερα στη δουλειά & η απάντησή του κάνει τον γύρο του διαδικτύου


Διαφ.

Ένας υπάλληλος έδωσε μία ξεκαρδιστική απάντηση στο αφεντικό του, το οποίο του ζήτησε να πάει πέντε λεπτά νωρίτερα στη δουλειά.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ένα δημοφιλές νήμα του Reddit, όπου ένας χρήστης με το ψευδώνυμο u/heyyslat μοιράστηκε μια συζήτηση που είχε με τον προϊστάμενό του, σε μια προηγούμενη θέση εργασίας, σε μία αποθήκη.

Ο διευθυντής συμβούλευε τον εργαζόμενο να διασφαλίσει ότι θα πηγαίνει στην ώρα του κάθε μέρα, με μια σημείωση ενθάρρυνσης που έγραφε: Ξέρω ότι μπορείς να τα καταφέρεις!.

Το μήνυμα του αφεντικού ενόχλησε τον υπάλληλο που ήταν συνεπής

Όμως, το μήνυμα αυτό προβλημάτισε τον εργαζόμενο, ο οποίος πίστευε ότι ήταν συνεπής, φτάνοντας για τις βάρδιες του στην καθορισμένη ώρα έναρξης των 7:30 π.μ., με περιστασιακές καθυστερήσεις έως τις 7:35 π.μ. λόγω της κίνησης, οι οποίες, όπως υπογράμμισε, δεν προκάλεσαν ποτέ λειτουργικά προβλήματα.

Ξεκαρδιστική απάντηση έδωσε υπάλληλος στο αφεντικό

Η απάντησή του αντιμετωπίστηκε με ένα απλό, αλλά απροσδόκητο αίτημα από τον διευθυντή: Προσπαθήστε να έρθετε αύριο στις 7:25, αυτό είναι το μόνο που σας ζητώ, με τον υπάλληλο να απαντάει αν θα πληρωθεί γι’ αυτό το πεντάλεπτο.

Η


Πηγή

Διαβάστε επίσης: