Εξαφανίστηκε ξαφνικά, έζησε τον δικό της εφιάλτη: Αγνώριστη σήμερα η Γκέλυ Γαβριήλ, η γυναίκα “φαντασίωση” των 80’s

February 24, 2024

Εξαφανίστηκε ξαφνικά, έζησε τον δικό της εφιάλτη: Αγνώριστη σήμερα η Γκέλυ Γαβριήλ, η γυναίκα “φαντασίωση” των 80’s


Διαφ.

Η Γκέλυ Γαβριήλ, που μεσουρανούσε τις δεκαετίες του ’80 και ’90, στο θέατρο, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και στις βιντεοταινίες, παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα.

Ο λόγος της απομάκρυνσης της Γκέλυς Γαβριήλ από τη δημοσιότητα

Για την απομάκρυνσή της από τα φώτα της δημοσιότητας, η ηθοποιός είχε υπογραμμίσει «το 1998 έφυγα από τον χώρο από δική μου επιλογή. Είχα κουραστεί πολύ. Δούλευα ασταμάτητα και είχα φτάσει 48 κιλά. Έκανα παράλληλα τρεις διαφορετικές δουλειές: θέατρο, σίριαλ και βιντεοταινίες. Μάλιστα, στην τελευταία παράσταση όπου έπαιξα, σωριάστηκα στη σκηνή από υπερκόπωση και νοσηλεύτηκα. Είπα να κάνω ένα μεγάλο διάλειμμα και με έναν φίλο μου ανοίξαμε ένα καλλιτεχνικό γραφείο που προωθούσε Έλληνες ηθοποιούς και μοντέλα σε διαφημιστικές δουλειές στη χώρα μας και τη Γαλλία».

Το πραγματικό της όνομα είναι Αγγελική και από μικρή έλεγε ότι θα γίνει, είτε ηθοποιός, είτε αεροσυνοδός και τελικά την κέρδισε η υποκριτική.

Η Γκέλυ Γαβριήλ επέλεγε να τσαλακωθεί

Για το τίτλο του sex symbol που της έχουν αποδώσει, η Γκέλυ Γαβριήλ είχε επισημάνει «το sex symbol δεν το πούλησα, όπως κάποιες άλλες… Δεν στάθηκα τόσο πολύ στην εξωτερική μου εμφάνιση. Μη σου πω ότι σε κάποιες δουλειές επέλεγα εγώ να «τσαλακωθώ». Έχω κάνει ρόλους και γριάς και ναρκομανούς και άσχημης».

Ερωτηθείσα αν δεχόταν προτάσεις, είχε σημειώσει ότι «είμαι αυτοκαταστροφικό τέρας, δεν ήθελα να μπω στον πειρασμό να επιστρέψω, ήθελα να μείνω πιστή στην απόφαση μου. Ήταν συγκλονιστικές αυτές οι δύο απώλειες στη ζωή μου. Μου έχει πάρει πάρα πολύ καιρό να συνέλθω και ακόμα δεν μου έχει φύγει. Επιστρέφω τώρα που ηρέμησα και μπορώ να σταθώ επάνω στη σκηνή. Ήμασταν πολύ δυνατό τρίο με τους γονείς μου».

Γκέλυ Γαβριήλ σήμερα

Γκέλυ Γαβριήλ σήμερα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: