Τον περνάει έξι χρόνια, δείχνει 18 χρονών: Αυτή είναι η καλλονή σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Γκέλια

February 25, 2024

Τον περνάει έξι χρόνια, δείχνει 18 χρονών: Αυτή είναι η καλλονή σύζυγος του ηθοποιού Νίκου Γκέλια


Διαφ.

Στο γάμο του και τη σύντροφό του, η οποία τον περνάει για έξι χρόνια, αναφέρθηκε ο Νίκος Γκέλια, μέσα από μία αποκαλυπτική συνέντευξη.

«Ήθελα να έχω παιδί κοντά στα 30 επειδή έχω έναν αδελφό 13 χρόνια μικρότερο που ουσιαστικά τον μεγάλωσα εγώ. Δεν ήθελα να συμβεί το ίδιο στο παιδί μου. Η κόρη μου δεν με έχει δει ποτέ στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει η κόρη μου τι δουλειά κάνω. Τη ρωτάνε στο σχολείο “ο μπαμπάς σου είναι στο Ναυάγιο;” και απαντά ”όχι, στο σπίτι είναι”», δήλωσε στην εκπομπή «Πάνε Δανάη».

Και πρόσθεσε: «Όντας Αλβανός εκείνη την περίοδο ήταν από μόνο του πολύ δύσκολο. Ήμουν δέκτης ξενοφοβικών φράσεων, αλλά νομίζω πως αυτό αλλάζει, έχω τεράστια ελπίδα για τη νέα γενιά. Ένας δάσκαλος μου είχε πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω για την ελληνική ιστορία γιατί δεν είμαι Έλληνας. Είναι απίστευτο το πώς η Ελλάδα έχει το δίκαιο του αίματος και όχι το δίκαιο του τόπου».

Νίκος Γκέλια

Όσο για τη σύζυγό του δήλωσε, ο Νίκος Γκέλια: «Με μάγεψε η ομορφιά της. Με γοήτευσε το ότι είναι μεγαλύτερή μου και ότι επαγγελματικά δραστηριοποιείται σε διαφορετικό κλάδο, είναι μηχανικός. Με κέρδισε, επίσης, ο αυτοσαρκασμός της. Είναι πολύ ωραίο ο άλλος να έχει χιούμορ και μάλιστα να διακωμωδεί πρωτίστως τα δικά του θέματα. Το θεωρώ δείγμα ευφυίας.

Κι επιστρέφω στο θέμα της ηλικίας για να σου πω ότι, ενώ είναι 6 χρόνια μεγαλύτερή μου, μοιάζει με 18 χρονών. Αυτό με εκνευρίζει αφάνταστα. Είχαμε πάει στη Γερμανία, όπου με κάλεσαν για μια ταινία και σε ένα μπαρ εμένα με άφησαν να περάσω κανονικά, ενώ στη γυναίκα μου ζήτησαν ταυτότητα.

Νίκος Γκέλια

Είναι εξαιρετική. Και με έχουν βοηθήσει πολύ ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητά της στο πως να διαπραγματεύομαι τα οικονομικά στη δουλειά μου. Είμαι πολύ κακός στο να μιλάω για χρήματα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: